Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@zemiakovysalat stále je to rýchlejšie keď si to obehas sama. Chceli ušetriť byrokraciu ale trvá to potom 3x tak dlho ako keď to urobíš sama....
ZA prídavky na účte
Žilina rodicak na účte poštová banka
Košice neviete kedy budu??dik za innfo
Prisli ti pridavky aj s inflacnym príspevkom?
@mglustikova Prídavky sú zvýšené od 1.1.2023, tzn. že vyssie prídu vo februári.
@misinka0611 ona sa pýta na inflacnu pomoc 😃 asi
@jenny257 A to je konkrétne čo? 😀 Ja viem len o zvyšovaní prídavkov, rodičáku a teda nejaké € navyše tým čo majú výživné 150€ a menej.
@misinka0611 presne to s tým výživným do 150 e.
Áno myslím tu inflacnu pomoc s tým výživným do 150 euro .Pocula som ze sa to ma vyplacat teraz v decembri k pridavkam.
@mglustikova iba ak si si dala žiadosť a všetko čo bolo k tomu potrebné..
@zuzana212722 inak keď sa to tak vezme, mali by to dávať automaticky a nie aby človek o to ešte musel žiadať. veď sami vidia, koľko kto berie
@22patricia22 v prípade výživného nevidia . Nemajú ako 🙂
Baby mal niekto uz v 365 banke?
@22patricia22 to nemaju ako vidieť..
@mizsula ja si to tiež myslím 😀
Mal už niekto na účte dávky? Mám SLSP a pani na Úrade hovorila, že budú 13teho.. Je tu niekto z Veľkého Krtíša?
Mne tiež chodí medzi prvými a nechápem dnes nič. Slsp Zlaté Moravce.
Chcem sa este opýtať, dcéra dovŕši 3r teraz 17., tento mesiac je posledný rodičák alebo ešte v januári?
@klaudiakaja ešte v januári.
@klaudiakaja este v januari
@gregorovaviki podla mna zajtra nabehnu ked uz dnes niektori dostali ale pri najhorsom do konca tyzdna(15-16 chodia klasicky) ich mate na ucte
Slsp Zm na účte aj s príspevkom na vyž. dieťa
myslm, ze to bude dnes a ked nie, tak max zajtra, ved to su normalne terminy ako byvaju kazdy mesiac
Prievidza prídavky na účte aj inflacna pomoc
@gregorovaviki Možno myslela, že 13 je uzávierka. Dnes, maximálne zajtra nabehnú už každému.
Tatra banka Partizánske na účte, aj s vyzivnym do 150e

@nikcabb ďakujem, no radšej tam vybehnem 😊