Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@zemiakovysalat stále je to rýchlejšie keď si to obehas sama. Chceli ušetriť byrokraciu ale trvá to potom 3x tak dlho ako keď to urobíš sama....
@mglustikova Prídavky sú zvýšené od 1.1.2023, tzn. že vyssie prídu vo februári.
@jenny257 A to je konkrétne čo? 😀 Ja viem len o zvyšovaní prídavkov, rodičáku a teda nejaké € navyše tým čo majú výživné 150€ a menej.
Áno myslím tu inflacnu pomoc s tým výživným do 150 euro .Pocula som ze sa to ma vyplacat teraz v decembri k pridavkam.
@zuzana212722 inak keď sa to tak vezme, mali by to dávať automaticky a nie aby človek o to ešte musel žiadať. veď sami vidia, koľko kto berie
Mal už niekto na účte dávky? Mám SLSP a pani na Úrade hovorila, že budú 13teho.. Je tu niekto z Veľkého Krtíša?
Mne tiež chodí medzi prvými a nechápem dnes nič. Slsp Zlaté Moravce.
Chcem sa este opýtať, dcéra dovŕši 3r teraz 17., tento mesiac je posledný rodičák alebo ešte v januári?
@gregorovaviki podla mna zajtra nabehnu ked uz dnes niektori dostali ale pri najhorsom do konca tyzdna(15-16 chodia klasicky) ich mate na ucte
myslm, ze to bude dnes a ked nie, tak max zajtra, ved to su normalne terminy ako byvaju kazdy mesiac
@gregorovaviki Možno myslela, že 13 je uzávierka. Dnes, maximálne zajtra nabehnú už každému.

@nikcabb ďakujem, no radšej tam vybehnem 😊