Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@sewie je to zvlastne ako to posielaju, aj manzel je na.materskej so starskou ja s mladsou rovnake priezvisko,banka a jemu chodi vzdy az den po mne 😁
Konečne už aj NZ, SLSP, to im trvalo 😤
@sonka_miro asi nemate rovnake sidlo zamestnavatela. Lebo matetsku vyplacaju podla sidla zamestnavatela, tak on patri do ineho okresu
Malacky, Poštová banka konečne mám aj ja 😁
Ds poštová banka došiel rodičovský +prídavky práve teraz
Trebisov , vub stale nic :(
Humenné UniCredit - rodicak na účte
@zemiakovysalat to je pravda ale zase suseda co robi na socialnej vravela ze to je uplne jedno ze vraj sa to celoplosne rovnako spracovava
@sonka_miro to nie je pravda, vidis z odpovedi
VUB výživné došli teraz okres Gelnica
@sonka_miro chcem sa opýtať ked je manžel na materskej ci môže aj pracovať budem to isté riešiť ďakujem
@evelinka9999 ak je na materskej tak nemoze pracovat
@zemiakovysalat pisala som ze to je pravda ze sidlo zamestnavatela mame rozdielne 😁
okres Skalica ? Zatiaľ nič?
Dámy keďže vláda padla tak prídavky 60€ a daňový bonus čo mal platiť od januára padá tiež, však? 🥴
@tianna toto ostáva,ani ústavný súd to nepozastavil
@sasanka605 super, ďakujem 🙂
@noami12 nič ani ja ešte nemám ale tak snáď dnes už dôjde
@juliastrakovave mne už prišiel dnes
@noami12 aj mne prišli dnes tak super
@juliastrakovave inak pozerala som si tvoj profil, či ta náhodou nepoznám keď si reagovala na môj komentár a bývam v susednej dedine 🙂 😀
@noami12 to je super😊 tak si ťa hneď aj pridám kľudne ak dačo môžeme si napísať
Prosím Vás už Vám nabehli aj rodinné prídavky SLSP? Mne materská chodí na iný účet a tu mám už dávno ale prídavky, ktoré mi chodili celé roky do 15teho tak teraz nič 🤷♀️Vopred ďakujem za odpoveď.
@denuska23 vo štvrtok mi nabehli prídavky

Bj, raiff na úcte cca pred hodinou