Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Viete mi povedať na koľko sa zvyšujú prídavky a kedy budu vyplatené, až vo februárovej dávke či uz v januári? A ako je to s bonusom? Videla som, že to závisí aj od hrubeho prijmu, bola to taka tabulka aj s počtom detí. A niekto tvrdí, že všetkým rovanko na 140€.
@vamajka 50€ od 18tich rokov
Baby, nemáte niekto tu tabuľku, kde bolo rozpísané kedy sa dostáva rodičák na každý mesiac? Každý rok to tu niekto pridával 🙂 Ďakujem
Ahojte baby nema niekto tabulku? Ci budu uz tento tyzden peniazky?
@baskica Veľmi tomu neverím, čakám v pondelok 🙂
@misinka0611 no ja som teraz vzdy vzdy mala najneskor 15teho tak pocitam ze piatok by mali dojst ale ktovie mozno novy rok nove zvyky😃😃
@baskica Ja som mala už aj 16 🙂 Som v druhej várke s rodičákom. Dokonca sa stalo, že aj 17. Ak som mala 13 tak to materskú, ale rodičovský nikdy 😀 Ale viac menej je to jedno, je to +- len pár dní 🙂
@misinka0611 ved jasne ja len hovorim ze za 3 roky som nikdy nemala neskor ako 15teho ale tak uvidime clovek caka na tie drobne poplati vsetko a aj tak nic z toho fakt obdivujem mamicky ktore su len z rodicaku ☺️
@baskica Budúci mesiac už príde o niečo viac 🙂
Ja som ho nemala nikdy skôr ako 16
Dievčatá, nejak ticho tu je 😁
@veroni111 ako pred búrkou 😀
@misinka0611 😁

@mamula20 sú to úradničky a to je ich práca, zase netreba sa z toho pokakat 🙈