Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@elina25 Aj tak neusetris ci to pride dnes ci o 2dni
@alexandra1104 prosim ťa ani na poplatky nemám s tej materskej.....
@elina25 vsak ty si napisala ze nas chcu naucit setrit ale neviem ako sa da usetrit stych par E
SLSP mala už včera, dnes určite bude mať čsob.
@alexandra1104 ja som to myslela ironicky 🙂
@michaelamilan
To ze mala vcera SLSP, mali aj ine banky v danom okrese. Nezavisi ti to od toho, ci SLSP alebo CSOB- ale ktory okres a v BA este aj cast.
@michaelamilan SLSP mala len v niektorých regionoch 😒
@shania31 tak je fakt smiesna suma to by malo byt 220 na jedno a 220 na druhe
@alexandra1104
Haha, to by som si aj ja predstavovala- no matematika tohto statu je, ze na jedno dieta je tych cca 203 € a na druhe 51 € (25 % z 203 €).....
@shania31 tak to je fakt smiesne
ahojte niekto z brezna?nabehli vám už rodinné prídavky na účet?
Ahojte babule, mám dotaz... když jsem od 17-4-2014 vypsaná na mateřskou, měla bych první dostat teĎ v máji, však?? Naběhla už někomu mateřská z NR regionu?? VÚB banka?? Díky moc!
Keby nebolo muza tak z 220€rodicaku nevyzijem.esteze mame sikovneho tatina ze sa stara a zaraba.takze ho obdivujem.a potom sa niektory divia ze mamicky makupuju vecicky na modrom koniku.sak keby som mala kupovat vsetko nove tak toje katasztrofa.inak ja som zo šale mam SLSP a este nemam.
@chikita0000 A moja známa žije len z rodičáku,veci nakupuje zo sekáča,otec dieťaťa nejaví záujem....Toto vravím že slobodné mamičky aké to majú ťažké 😖
@luucciaa Ano materska ti pride teraz v maji . A ja som to tak mala min. rok, , ze som bola na materskej
od 5. 3. a prisla mi nejak 15 4. a maly sa narodil 14. 4. To ti za april pride alikvotna ciastka ciasta.

@elina25 uz dnes prideeee🙂) dufajme🙂