Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
BA uz je
@zuzka_204 🤣🤣🤣🤣
Raiffeisen PB nabehli😁
Ženy ja stále nič.. to co budem jedine co nedostala rodicak 🤣 alebo ma presunuli do "tretej " varky 😃
Tt Unicredit 9:30 🙂
Ba slsp na účte rodičák plus 1x prídavky... Druhé mi ešte nedošli
Baby a niekto z Ružomberka? Mne nič neprišlo ja to nechápem 😑
BA TB nabehnute 🙂
Okres Čadca slsp
Tatrabanka PO Rodičak a prídavky na účte
Martin, pridavky TB na ucte
Ga-mbank na ucte -2 deti/120 eu
TT prídavky na účte
VUB na účte okr.Gelnica
už by mal mať každý 🙂
Dobré ránko, keďže nemám moc skúsenosti s OČR, viete mi povedať, či už bola tento mesiac vyplácaná? Bola som síce druhýkrát na OČR, ale teraz mi trvala od konca januára a tiahla sa až do začiatku februára, tak ma zaujíma, či bude za dni čerpané v januári vyplatená teraz vo februári, alebo naraz v marci, keďže mi končila až vo februári? Vopred ďakujem za odpoveď 😊
@krissmac bola. Druhy vyplatny termin je 28
Dobrý deň,chcela by som sa spýtať....neviete kedy chodí poštárka čo sa týka šekov? Púchov ďakujem
Baby viete mi dať info ako to je...14.2 mi končila materská, zaziadala som si o rodičak...V marci mi teda dôjde len materská za 14 dní, lebo aj časť rodičaku??Ďakujem 🙂🙃
Ahojte vie mi niekto povedat kolko cca vyjde manzelovi ten bonus na mňa, ci ako sa to vola? Nepracovala som, bola som na rd. On mal tabulkovo hrubu mzdu 1000e bez príplatkov. Ma 1 dieťa do 6r. Dakujem (kalkulačka na nete mi nefunguje)
Ahojte žienky, vedel by mi niekto poradiť, ohľadom daňového bonusu? Priatel pracuje TPP a daňový bonus by si chcel uplatniť raz ročne. Otázka znie...kamoška mi povedala, že ak si uplatní raz ročne tak sa mu odpočíta nejaká daň niečo v tomto zmysle. Či je to pravda alebo nie. Ževraj sa najlepšie uplatňuje mesačne, k výplate tak ako to je...ďakujem vopred za odpovede 🙂😇

Prešov unikredit, prídavky nabehli.