Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@ell_mala nuž je to síce smutné ale sú aj ľudia ktorí naozaj rezervu nemajú a teda nie je im jedno či im nabehnú peniaze pred alebo po víkende.. 🙂 stačí totiž v takom prípade neočakávaný výdavok ako zubár, opravár atď a manželova/partnerova výplata sa minie skôr a teda ozaj človek tie peniaze potrebuje.. ale je super že to nechápeš a prajem ti aby si ani nikdy v takej situácii, že ozaj vyslovene tlačíš čas očami kvôli peniazom, nebola.. 🙂
@mamula20 to nie je pravda kým si zvyknú
. Koľkokrát vyšlo ma prvú varku na piatok a ja v druhej som dostala napríklad v pondelok a to už bolo 17 alebo 18..dostávam rodicak 6 rok ,ale veru si nepamätám žeby mi nabehol 13..aj keby dobre bolo..napríklad minulý mesiac som ostala prekvapená, lebo som dostala peniaze ako prvá várka..tak boh vie ako to vlastne je ...
@jenny257 to fakt niekto píše take otázky na upsvar?
@sasanka605 a nie nato tam sedia?
@sasanka605 hej aj niekolko telefonatov stihaju :D
@zemiakovysalat nie, sedia tam na to aby spracovali papiere a informovali ta ked sa tam prides pýtať k veci. Nie 13.4 ze kde je rodicak. Čas maju do konca mesiaca, nikoho by to nepotešilo ale tak to je.
@tianna no, ja rozmyslam meno na S, ulica na S, tak asi si mozem rovno piskat 😄 (idem mat prvy krat matersku, ani som nevedela, ze sa to takto rozdeluje)
Inak ale zavitala som tu zato, ze odkial baby mate tu tabulku vypissnych terminov? Lebo jak googlim, tak googlim ale najst sa mi to este nikdy nepodarilo, vzdy len nahodne na nu niekde narazim ako aj teraz tu 🙂
@bayuska hlavne materskú vypláca sociálka a nie upsvar
@sasanka605 aha, hej to viem, len som si nejak asi neuvedomila, ze o ktorej davke sa bavite 🙂
@tianna Aha, vdaka 🙂
Snina prima banka pridavky na ucte
@tucko4ever a na ake pismenko mas priezvisko a adresu prosim ta ?😁
Levice slsp pridavky aj rodicovsky na ucte 🙂 priezvisko na U.
Košice mal niekto?
@1cita kosice okolie slsp prave prislo
Košice priezvisko na l Slsp teraz prišli