icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

mamula20
Odpoveď bola odstránená
tianna
13. apr 2023

@mamula20 inak ani mne to minulý mesiac absolútne nesedelo.. mala som mať 16. a nabehlo už 14. .. teraz som automaticky čakala zajtra no začínam pochybovať keď dnes až tuším na jednu kočku nikto nemal.. ešteže sme medzí sviatkami veľký nákup spravili.. 🤣

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
ell_mala
Autor odpoveď zmazal
mamula20
Odpoveď bola odstránená
tianna
13. apr 2023

@ell_mala nuž je to síce smutné ale sú aj ľudia ktorí naozaj rezervu nemajú a teda nie je im jedno či im nabehnú peniaze pred alebo po víkende.. 🙂 stačí totiž v takom prípade neočakávaný výdavok ako zubár, opravár atď a manželova/partnerova výplata sa minie skôr a teda ozaj človek tie peniaze potrebuje.. ale je super že to nechápeš a prajem ti aby si ani nikdy v takej situácii, že ozaj vyslovene tlačíš čas očami kvôli peniazom, nebola.. 🙂

tianna
13. apr 2023

@ell_mala mne sa to už veru párkrát stalo, no našťastie mám super susedku s ktorou keď jedna z nás je v úzkych si vypomozeme, teda som to hravo ustála, no nie každý má to šťastie mať takéhoto človeka nablízku.. 🙂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
puskaruka
13. apr 2023

@kity6784 to platí len kto dostáva poštovým poukazom

mamula20
Odpoveď bola odstránená
nika1
13. apr 2023

@mamula20 to nie je pravda kým si zvyknú
. Koľkokrát vyšlo ma prvú varku na piatok a ja v druhej som dostala napríklad v pondelok a to už bolo 17 alebo 18..dostávam rodicak 6 rok ,ale veru si nepamätám žeby mi nabehol 13..aj keby dobre bolo..napríklad minulý mesiac som ostala prekvapená, lebo som dostala peniaze ako prvá várka..tak boh vie ako to vlastne je ...

mamula20
Odpoveď bola odstránená
jenny257
13. apr 2023

@mamula20 na fb davali screenshot odpovede z uradu... zajtra jedna a v pondelok druha

sasanka605
13. apr 2023

@jenny257 to fakt niekto píše take otázky na upsvar?

zemiakovysalat
13. apr 2023

@sasanka605 a nie nato tam sedia?

jenny257
13. apr 2023

@sasanka605 hej aj niekolko telefonatov stihaju :D

tianna
13. apr 2023

@jenny257 to si ma teda nepotešila.. 🥴🤣

sasanka605
14. apr 2023

@zemiakovysalat nie, sedia tam na to aby spracovali papiere a informovali ta ked sa tam prides pýtať k veci. Nie 13.4 ze kde je rodicak. Čas maju do konca mesiaca, nikoho by to nepotešilo ale tak to je.

bayuska
14. apr 2023

@tianna no, ja rozmyslam meno na S, ulica na S, tak asi si mozem rovno piskat 😄 (idem mat prvy krat matersku, ani som nevedela, ze sa to takto rozdeluje)

Inak ale zavitala som tu zato, ze odkial baby mate tu tabulku vypissnych terminov? Lebo jak googlim, tak googlim ale najst sa mi to este nikdy nepodarilo, vzdy len nahodne na nu niekde narazim ako aj teraz tu 🙂

sasanka605
14. apr 2023

@bayuska hlavne materskú vypláca sociálka a nie upsvar

tianna
14. apr 2023

@bayuska väčšinou to majú žienky priamo z upsvar, keď tam píšu pošlú im to mailom. Ale nesedí to, minulý mesiac mali byť peniaze až 16. a mala som už 14. .. 🤣

bayuska
14. apr 2023

@sasanka605 aha, hej to viem, len som si nejak asi neuvedomila, ze o ktorej davke sa bavite 🙂

@tianna Aha, vdaka 🙂

tucko4ever
14. apr 2023

Snina prima banka pridavky na ucte

kity6784
14. apr 2023

@tucko4ever a na ake pismenko mas priezvisko a adresu prosim ta ?😁

dannkaaa1
14. apr 2023

Levice slsp pridavky aj rodicovsky na ucte 🙂 priezvisko na U.

1cita
14. apr 2023

Košice mal niekto?

adamovaviktoria04
14. apr 2023

@1cita kosice okolie slsp prave prislo

zuzkaleng
14. apr 2023

Košice priezvisko na l Slsp teraz prišli

zuzkaleng
14. apr 2023

@1cita teraz mi prisli