Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@mamula20 No.cudne
Mne pipol teraz,vub
@veronikakajka inokedy som v druhej či tretej várke čudujem sa
Okres PN- TB - pridavky aj ocr (a to zvyknem byt vzdy v druhej varke)
Ahojte dievčatá prosím Vás napíšete sem aj keď Vám príde daňový preplatok prípadne daňový bonus (ak si dávate vyplácať ročne) ... Alebo sa aspoň podelíte o skúsenosti z minulých rokov kedy cca Vám nabehli peniažky ? Ďakujem 🙂
@miaumiauxc ja som bola teraz cez tyzden na danovom a v RK nam posle Danovy urad az v maji.
Ja som pisala pani na DU ktora ma ma na starosti a mne bude poslany 27.4 na ucet. Podavala som sama v polke marca.
@maatuulka Dobrý deň, chcela by som sa spýtať podľa čoho viete pod ktorou pracovníčkou patríte na DÚ. My patrime pod Gelnicou. Chcela by som sa aj ja spýtať ohľadom daňového bonusu, len neviem a nechcela by som obvolávať a vypísovať celému SK. Ekonómka podávala tuším 30.-31.marca zo zamestnania. Ďakujem
@estertery riesila si to v zamestnani? Potom ti to vyplati zamestnavatel vo vyplate. A vazne by som nevyvolavala pracovnickam na DU, maju toho dost. Nam volali lebo potrebovali kopiu RL. Danovy ma vyplatit do 10.5.
@mamula20 áno výplatu som mala a zatiaľ nič. Za to sa pýtam...Možno, že dôjde k májovej výplate. Každopádne ďakujem za odpoveď 🙂 @veronikastrickova
@estertery este pred cca dvoma rokmi som pisala na financnu spravu ked som si chcela skontrolovat ci bolo danove priznanie spravne a vtedy mi odpisala pani ktora ma ma na starosti. Musela som do emailu uviest trvaly pobyt, datum narodenia a meno a zrejme podla toho moj email preposlali danej tetuske na DU.
Ahoj vie mi niekto poradiť daňové som podávala 17.2. a ešte stále neprišiel ako by som si to mala vyráta kedy asi pošlu . Za každú odpoveď ďakujem
@wwrrooppll do 10.5 posielaju
@miaumiauxc mne včera nabehol daňový bonus z DU
@katka143 ďakujem za odpoveď dnes ráno prišiel už aj mne 🙂
Kedy je druhý termín na vyplatenie rodičovského príspevku? Materskú a rodinne prídavky som dostala, ale rodicak ešte nie.
@motogirl699 kedy si podala ziadost o rodicak?
@veronikastrickova rodičovský príspevok poberam už dlhšie, nakoľko mám materskú nižšiu ako je rodičovský. Materskú som už teraz dostala poslednú, nakoľko už prešlo 34 týždňov a keď som sa bola informovať, či to treba oficiálne zrušiť a nanovo žiadať o rodičovský príspevok, tak mi bolo povedané, že netreba. Tak neviem
@motogirl699 ja som mala toto tiez a urcite som posielala nieco o ukonceni MD, ja sa radsej "poistim" nech nic na mna nezvalia. Zavolaj radsej na UP, ci maju vsetko v poriadku este raz.
@veronikastrickova Potvrdenie o ukončení materského v prípade potreby si ÚPSVaR žiada zo SP elektronicky.
Toto mi poslali mailom. Ide o to, že trvalý pobyt mám stále v ba aj keď tak už nebývam, preto takéto veci riešim mailom. No skúsim tam teda zavolať a opýtať sa kde je problém.
Daňové - preplatok - mužovi dnes nabehlo. Mne zatiaľ nie 🫤
Dámy kamoška čaká preplatok z DU. Ja jej hovorím že má čas 🤣 čo si pamätám väčšinou až okolo polky mája nám kedysi myslím nabiehal. Už to nejak nesledujem, ale sľúbila som jej že sa opýtam či náhodou v BA ešte niektorá nemáte 😄
@tianna mne povedali 2tyzdne dozadu, ked nam volali kvoli 1chybicke, ze az v maji nam pride a vcera nam prisiel, cize je to naozaj o stasti.
@veronikastrickova no tak v tom majú očividne naozaj jasno.. 😄 oki, ďakujem, poviem jej 🙂