Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Vub pn staļe nic :/
slsp Martin - už áno 😉
@marissenka ... ani skalická VuB nic.... si dávajú na čas 😔
a samozrejme levicka Vub,,,
prima žilina áno
VUB držia peniaze a pustie o 17:30.....
ani VUB Myjava nemá
ty kokos ta vub a uz riadne s.erie vsetky moje plany mi pokazia davno uz maju oni ako banka peniaze a nevedia ich pustit joj nasr.ana som 😠 😠 😠 😠
@janina81 zabudla som napísať SPLS Veľké úlany.
VUB Senec nič ale mne zvykne chodiť v rozpätí od 12.-16.dňa v mesiaci. a samozrejme vždy večer pred šiestou 🙂
VÚB Ma nabehli pred pol hodinou 🙂
nič..neprišlo..som aj tušila že zajtra..ved maju čas ked oni maju čosi dat 😒
otp šala nabehli o 11.04 dnes
Žilina 9:50 TatrA banka - nabehol dnes
@michaelamilan jaj tak, lebo si ma zneistila, ma nenapadlo, ze to mas inde
@maartinkaa aj mne prišiel príspevok na dcéru,teda na stravu a rodičák nikde!!tiež sa to stalo prvý raz!!!
@oktobermimi som ti vravela moja ja čakám na strom 😀
@elina25 haha já sa pozerám že ved aj my máme vonka strom 😀 borovycový 😀 tak sai borovičková polievka na večeru 😀
@dandelions skade si ? 🙂
@oktobermimi VUB držia peniaze prosím ťa uvidíš o 17:30 pustia
@oktobermimi MA - Malacky 😉
@elina25 joooj šak ja si zahram potom na husličky 😀
@dandelions kúštik 🙂 tak hádam snád aj nám nabehnu už v Skalici
@oktobermimi vies co keby neni svokra ze vcera siel on na nakup a pozical chlapovi 20eur ze nech si uz nakupi v polsku tak neviem.... ale mala som dnes plany pobehat doktorov, lekaren nejaky obchod... seky poplatit postu a nist a najlepsie je ze som pisala na urad ze uz posielali 13teho takze ja som mala mat bud vcera alebo dnes doobeda a toto ma tak stve ale to kazdy mesiac kazdy len na vub nadava...
ja ju mam lebo mam na to dovody inak uz som davno prec... a maju poplatky 5eur co napr slovenska ma az 7eur uz takze aspon to ale ma s tym teda riadne vytacaju...
Ale sranda,ženské do fora píšu aké majú problémy a nikto nereaguje lebo sa rieši kauza Materská a Prídavky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@janka9898 ... ved toto... že tie poplatky su katastrofa niečo más naplane a nemožeš lebo ta financie držia nakrátko ... ☹ já už mám niekolko dni bolesti v podbrušku a mrchu nemám a nemám ani mať a kd dr, nemožem ist lebo nemám postaratých 3.30!!! a maléj mam len jogurtíky 2 tak sa modlým abu sa v noci neprebrala na papanie (naštastie spí celu noc)
@elina25 xDD nevadíí to počká toto je lepšie ako zelená stolica 4mesacného bábatka 😀
@maartinkaa no teda...inak ani mne sa toto nestalo ešte,neviem čo robia dovolenkujú? 😠

@denise.v mne prisli rodinne, a rodicovsky nie, to sa mi este nestalo,,,