Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
baby to ja len tak zo zvedavosti, to fakt voláte na urad ak vam nepride rodicak/materska/tehotenske presne v rovnaký deň ako napr minuly mesiac? mna to len udivuje, lebo ja keď mám volať na nejaký urad, tak mám husiu kozu, väčšinou mi aj tak nezdvihnú a zabijem tým pol dňa, tak som len prekvapená, že kvôli tomu voláte (jasne, iné je, keď čaká niekto mesiac a nič 😀)
@liliblacky tak sme dve ja to rovnako neznasam tam volat a hlavne ak sa nedovolam 😄 co je u nas bezne ked uz raz za dva roky nahodou nieco riesim
@13riska13 ďakujem lebo čakám ako na ihlách 😄 splátky majú odísť cez víkend 😄
@liliblacky ja nikdy nevolám ,nemám nato čas 😂 ja len sem napíšem či už niekto mal 😂 víkend sa blíži a 15teho vyšlo teraz na sobotu,tak sa desím aby prišiel 😂 nech nemám účet do mínusu 😄 ale nevidela som tú tabuľku ,pridali ju teraz ,inak rodičák nesledujem. Len teraz keď to vyjde na víkend 😄
@hrasocek12 malo by byť dnes na účtoch podľa tabuľky. Mne zatiaľ neprišli no ešte nie je ani pol jedenástej
Baby navýšili niečo?? Zatiaľ som vždy dostávala 530 a zeraz 542 na jedno dieťa
Baby,dostali ste už všetky? Mne takto neskoro nikdy nechodili,ale menila som číslo úctu,tak neviem či ich hľadať alebo čo…

@hrasocek12