Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
baby to ja len tak zo zvedavosti, to fakt voláte na urad ak vam nepride rodicak/materska/tehotenske presne v rovnaký deň ako napr minuly mesiac? mna to len udivuje, lebo ja keď mám volať na nejaký urad, tak mám husiu kozu, väčšinou mi aj tak nezdvihnú a zabijem tým pol dňa, tak som len prekvapená, že kvôli tomu voláte (jasne, iné je, keď čaká niekto mesiac a nič 😀)
@liliblacky tak sme dve ja to rovnako neznasam tam volat a hlavne ak sa nedovolam 😄 co je u nas bezne ked uz raz za dva roky nahodou nieco riesim
Ahojte komu už nabehol KN ČSOB zatiaľ nič
@kvietok2891 ved este je skoro dnes pridu len treba vydrzat😊
@kvietok2891 skôr od 10tej, medzi 10tou a 13:30. Aj ja dnes čakám
Sv prima banka pridavky na ucte
Raiffeisen na účte rodičovský a prídavky
@13riska13 ďakujem lebo čakám ako na ihlách 😄 splátky majú odísť cez víkend 😄
@liliblacky ja nikdy nevolám ,nemám nato čas 😂 ja len sem napíšem či už niekto mal 😂 víkend sa blíži a 15teho vyšlo teraz na sobotu,tak sa desím aby prišiel 😂 nech nemám účet do mínusu 😄 ale nevidela som tú tabuľku ,pridali ju teraz ,inak rodičák nesledujem. Len teraz keď to vyjde na víkend 😄
@hrasocek12 malo by byť dnes na účtoch podľa tabuľky. Mne zatiaľ neprišli no ešte nie je ani pol jedenástej
TT UniCredit mám
Fio LM na účte
KN ČSOB stále nič
Nejak pomaly to dnes ide. Považská Bystrica zatiaľ nikto ?
zilina tatra prisli
KN ČSOB práve prišli
Poštová banka, okres Malacky na účte 😊
Mbank niekto?
365 banka niekto ?
@micayla997 zatiaľ nie
Čsob už mal niekto?
Baby navýšili niečo?? Zatiaľ som vždy dostávala 530 a zeraz 542 na jedno dieťa
Považská Bystrica 365 banka práve prišlo na účet
Baby,dostali ste už všetky? Mne takto neskoro nikdy nechodili,ale menila som číslo úctu,tak neviem či ich hľadať alebo čo…

@hrasocek12