Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
TB teraz prislo. ke
@veverkaa2 Aha, ja som mala SLSP pred 9 rokmi, už si nepamätám, ale ako píšem aj mne zvyklo 10-11:00 a tiež nič a ako vidím, okrem Tatry a ČSOB banky sa tu nikto neozýva, že má. A to tu o tejto hodine žilo.
@misinka0611 naposledy som mala tuším už 09:35 na účte a teraz nič. Žeby sa na nás vykašlali a budú až pondelok? Alebo banky nestíhajú? Neviem
Mám UniCredit a nič zjavne pondelok ...vážne super 😏
@veverkaa2 banky stihaju. Tam sú tzv dávky spracovania, k ktorým hodinám pupšťajú platby. Može prist aj o 12/14/16 najneskor sa mi zda
@veverkaa2 je to divne ako to pripisuju lebo zo sp mam uz matersku a zvysok tehotenskeho nabehnute v slsp ale pridavky z upsvar nie
@veverkaa2 Vyzerá to tak, že pondelok.
@marcela305 Tiež mám a nič. Po 11:00 mne už nezvykne nabiehať, takže s dneškom nerátam vôbec. A len veľmi málo ľudí sa tu dnes ozvalo. Takže drvivej väčšine ľudí neprišlo.
@bubobubo29 Sociálna poisťovňa a ÚPSVAR, tam je rozdiel. Ale známej chodí zo Sociálnej poisťovne o deň neskôr ako mne z ÚPSVAR
@bubobubo29 Sú to dve inštitúcie. Majú svoje výplatné termíny.
@misinka0611 tak posledné 3 mesiace nabehli skôr ale napríklad minuly júl, august 2024 som vždy mala až okolo 13:00 a jesenné mesiace tiež niektoré až okolo 12:00
@bubobubo29 co je na tom divné, keďže jedno vypláca SP a druhé UPSVAR?
@misinka0611 No ani mne zatiaľ nič, Poštová banka okres Malacky, no myslela som, že už je len jeden výplatný termín na účty a jeden poštou. Aj podľa tabuľky by mal byť dnes. Mne v Poštovej väčšinou nabiehajú takto pozde, málokedy mám skôr. No dnes by naozaj mal prísť všetkým pokiaľ viem.
@romanka1610 Ty máš Unicredit? Ja ho mám už 9 rokov a jedine ak mi prišlo niečo poobede tak to bolo zo zahraničia. Inštitúcie nejaké okamžité platby neriešia.
No divný to dnes deň.
Mne sa veľa krát stalo z VÚB že prišli až pred 13tou hodinou ak neprišli pred 11tou
@misinka0611 nie, 365 ale všetky platby čo mi chodia tak mi chodia max do 11:30
@skye58 Možno sa stalo, že nejaké UPSVAR pustili skôr a aj z toho UPSVAR je tá tabuľka :D. Už konšpirujem a odľahčujem :D.
@bridge_30 aj mne..365.bank az okolo 13.tej, ked nie do 10.hod.
@misinka0611 práve nabehli SLSP PB
@marcela305 ahoj tiež mám UniCredit a posledné 2 mesiace mi nabehuje rodičák okolo obedu
Práve nabehli SLSP PB
SLSP mne už prišiel rodičovský a prídavky.
Mne sa veľa krát stane že rodicak pipne až po 12 h
@romanka1610 Tak to je iná banka, každá má aj svoje hodiny ako pripisuje. Teda robí to systém automaticky.
@gabus543 ahoj mne vždy okolo 11 najneskôr, tak už tomu nedávam veľkú nádej
Ja mám unicredit a zatiaľ nič neprišlo a inokedy o takomto čase už mám na účte
@anicka329 a zbykne chpdit slsp aj takyto.cas?
@misinka0611 Jasné, veď v pohode 😁 Len už dlhšiu dobu je len jeden výplatný termín na účty, tak dúfam, že aj tento mesiac to tak bude 😊 Ešte sa mi nestalo, že by mi neprišiel RP podľa tabuľky, zatiaľ zakaždým to sedelo 😁 A ja mám pomalú banku, to viem, takže ja stále verím a čakám 😁
@tonka30 Pripájam sa. Tak si to zhrňme :D Zatiaľ má SLSP, Tatra, ČSOB :D.

@misinka0611 SLSP bežne pred 10tou, najneskôr do 10:30 mi chodilo. A okres PB