Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Pozerám, že už ponabiehali peniaze…a mne ešte nič 😕
@19sisinka91 ani mne ešte nič neprišlo.
Ani mne nič. ČSOB banka
@19sisinka91 veď tu písali len dve,že im nabehli peniaze.Ja tiež ešte nemám.Dnes určite pridu
Prídavky 365 mám, sociálna poisťovňa bude až zajtra ?
@19sisinka91 veď tu písali len dve,že im nabehli peniaze.Ja tiež ešte nemám.Dnes určite pridu
@nika_17 ja len že väčšinou prídu okolo 10tej a dnes sa im nejak nechce…mám slsp
Ahojte, máte už rodičovské? Už bude 13 hod a ja slsp stále nič 😔
Ahojte, máte už rodičovské? Už bude 13 hod a ja slsp stále nič 😔
@anonym_aa2bb0 ešte nie
@nika_17 ja len že väčšinou prídu okolo 10tej a dnes sa im nejak nechce…mám slsp
@19sisinka91 práveže mne tento rok chodia dosť neskôr,medzi 11-12.Kedysi bývali do 10-tej
@19sisinka91 práveže mne tento rok chodia dosť neskôr,medzi 11-12.Kedysi bývali do 10-tej
@nika_17 a už máte?
@nika_17 ja stále nič…akú máte prosím vás banku?
@19sisinka91 mám mBank,okres SC
@19sisinka91 mám mBank,okres SC
@nika_17 mne neprišiel a ani nepríde…už som si to zisťovala
@nika_17 mne neprišiel a ani nepríde…už som si to zisťovala
@19sisinka91 a prečo?
Revolut - pn prišlo 9:20
Dievčatá ktoré poberate materskú už vám niektorej nabehla? U mňa stále nič. Ďakujem
ahojte, TB nabehla? je 15. a este nemam (som od juna na rodicaku) ... ma vplyv na vyplatenie RP to, ze minuly mesiac mi nabehla "vyplata", po ukonceni pracovneho pomeru (doba urcita) - vyplacali mi dovolenku. dakujem
ahojte, TB nabehla? je 15. a este nemam (som od juna na rodicaku) ... ma vplyv na vyplatenie RP to, ze minuly mesiac mi nabehla "vyplata", po ukonceni pracovneho pomeru (doba urcita) - vyplacali mi dovolenku. dakujem
@cucoryedka ani ja ešte nemám
@kristina992201 dakujem za info, stale nic ... v el. schranke ziadna info.
@kristina992201 ahojte, ani ja ešte nemám materskú...
@cucoryedka RP vypláca UPSVAR, materskú Sociálka
@kristina992201 ahojte, ani ja ešte nemám materskú...
@cucoryedka RP vypláca UPSVAR, materskú Sociálka
@aliziana jj to viem, ze RP vyplaca UPSVaR, preto som pisala RP ... takze aj materska niektorym meska ... okis cakame 😊
Ahojte niekto z Martina mala by som dostať tento mesiac po materskej prvý rodičovský príspevok prídavky mi prišli normálne ako majú ale rodičak nič ma niekto podobnú situáciu ? Nepodavala som si žiadosť keďže pani na sociálnej poisťovni mi povedala že už sú prepojení s UPSVaR a že netreba podávať žiadosť že mi dávka bude vyplatená automaticky ďakujem
Ahojte niekto z Martina mala by som dostať tento mesiac po materskej prvý rodičovský príspevok prídavky mi prišli normálne ako majú ale rodičak nič ma niekto podobnú situáciu ? Nepodavala som si žiadosť keďže pani na sociálnej poisťovni mi povedala že už sú prepojení s UPSVaR a že netreba podávať žiadosť že mi dávka bude vyplatená automaticky ďakujem
@barborusinka
@barborusinka treba podať žiadosť.
Mne prišiel rodičovský v pondelok.

@soulmate9 tusim automaticky to chodilo pred tym ale teraz vobec neviem ako to je ale toto ma tak napadlo ze viem ze v oktobri to zvykli vyplacat
@nika_17
@baskica
Aha tak ďakujem ženy 🙂 lepšie sa veru pozera na tu sumu 🙉