Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@marissenka
Lepsie sa opytat na okres PN, to som registrovala, ze uz pisali, ze maju. Len co som si vsimla kazdy mesiac - VUB medzi poslednymi pripisuje na ucty, aj vecer.
@marissenka PO - Vub nič, takže pondelok (alebo až utorok??? 😀
pekný slniečkový víkend všetkým
uz mam
Ja mam od včera obeda
@janka9898 mne VUB nabieha v noci 😅
@solinkarka tak ty si kapitola sama o sebe🙂 mne raz nabehol vecer o 19tej som kukala jak puk snad o 17tej pride aspon budu v obchodoch vecer zlavy na pecivo🙂))
viete mi povedat ako to je s OTP bankou?ja som si sice objednala ze mi budu chodit sms ,ale stalo sa viac krat ze mi neprisla sms na cas
vub CADCA prave naskocil🙂
Ako su o ktorej v SLSP prevody??
Vúb, Bratislava III, nič .. :/
VUB Tornala dnes po14h nabehol
vub Fiľakovo 15:05 nabehol
Baby z okresu MALACKY máte už niekto chechtáky??? ja mám TB a veru nič.. toto tu ešte nebolo 😠 vždy prídu pred 15. v mesiaci ak to padne na víkend.. sa tým strigám asi nechcelo nahadzovať. majú letný režim.. 😠
@janka9898 konecne 😉
@solinkarka ty uz mas? ci este ne?
@janka9898 nemam a za posledne som musela ist plienky kupit ma hrabne 😅 ak nepride v noci bude zle 😝
@solinkarka no asi moja nepride teda ak ani ostatne baby zo za nemaju☹
ja uz mam po nom... a to seky,plienky,drogeria a nejaky nakup a zostalo mi 30e☹
bude este veselo...
@janka9898 no u nas to iste..zaplatim seky, poistky, velky nakup a musime vyzit 2 tyzdne do mm vyplaty 😖
@solinkarka aj u nas tak do 4teho kym mm dostane dochodok:-/
a to neni ani velky nakup... platila som 40e v kauflande... takze som zvedava dokedy to vydrzi
@janka9898 no tak to mate co robit do 4-teho 😒
nitra stále nič, asi až v pondelok nabehne 😢
a to ja že som sama ktorej rodičák len tak zmizne,,niaky nakup,faktura za mobil, niake poplatky na domácnost a do 4 dní je po nej 😒
ahojte ma uz niekto?

a vub? ma uz niekto...?