Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ahojte,unicreditbanka PB uz je 🙂
Nekdo z TR a okoli uz mate? 🙂
PO-mate niekto?? ci to vzdy vychod na konci??,.. 😀
Ja to tak.vidím že až zajtra
GA ešte nie.
@babo_n mne teda ešte nie :(
ja mam tatrabanku a este niiiic
kazdy mesiac mi pravidelne chodi prispevok na ucet v rovnaky cas a presne 14 teho .......... za 4 r. sa nestalo aby meskali tak nechapem co stale riesite ........ nebojte prispevok vam na ucet nabehne ....ja mam TB a uz rano mi pipol telefon 😀
@brisilda preco sa toriesi? lebo niekto nema IB a bankomat ma daleko tak preto sa to riesi.... niekto na neho caka ..
Ahojte, VUB Žilina dnes pred 11 😉 , zajtra čakám prídavky 😀
@aqwalin123 IB je teraz myslím už v každej banke k účtu zdarma, takže nie je problém si ho zriadiť. A rodičák je dávka, ktorá môže prísť v období medzi 13 a 25 dňom v mesiaci - čiže si treba rozložiť peniaze na mesiac tak, aby som sa nemusela stresovať či príde rodičák 15teho alebo 20teho 🙂
@brisilda ja sa na tejto téme vždy každý mesiac trošku pobavím 🙂 - ale tak každý sme nejaký 🙂
ale uz dost lebo sme odbehli od temy.. 😀 😀 😝
no co uz aj dneska komusi nabehol na ucet
Ja mám slsp a ešte nič☹kedy to asi naskočí? 😖
@andreah25 ked si sama s dvoma malymi detmi iba na rodicaku tak aj keby sa rozkrajas to nevyjde ked treba aj poplatit nejake veci... musim vzdy 10teho uzpozicat od babky a potoom to vratit...
@aqwalin123 presne moja situácia ☹
mám Otp a ešte nič
Ba 5 už má niekto? 😒

Maminky a VUBcka? Este ziadnej?