Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
BA5 Tatrabanka nabehol o 10:40h 🙂))
mám pocit, že na trnavu zabudli 😒
Myjava vub nie
slsp pezinok niečo pred 12 00
Trnava - tatra banka včera
HC VUB teraz 🙂
Vub BA teraz
ja Snina Prima banka stale nic,nechapacka....
Ja mam VUB BA a nic este nemám ani dnes. Je to moja prva materska, tak som zvedava kedy pride. Stalo sa niekomu, ze neprisla, alebo ze nieco poplietli?
Ani mne nic - VUB, Stupava :(
mne vcera uz nabehla
Csob, Dolny Kubin-mne nabehol 15.7 😕
tt TB dnes
a stale nic :(
Ani mne ešte nenabehla a víkend pred nami..☹
Ja tiez nic..to sa mi este nestalo.
@culia1
@silvia5677
@nefretiti11
Kočeny a to Vám vždy chodí tak neskoro ??? Lebo mne sa to nezdá, dnes je už 18 a materská aj rodičovská chodí najneskôr 15-16, skúste si prevolať na UPSVAR ...
No práveže nie...mne chodí okolo 13 preto je mi divne ze rodinne prídavky mi prišli vcera a rodičovský príspevok ešte stále nic..☹
A baby rodinné prídavky sa vybavujú až po materskej, alebo ako kedy? Neviete ešte poradiť, ako si pri prechode z materskej na rodičovsku vyčerpať dovolenku v robote? Ako treba postupovat?
@dr_janka
Ahoj, pokial sa ja pamatam dobre, ja som si to vybavovala spolu s príspevkom pri narodeni dietata.... a ked mi vyplacali príspevok+priplatok k prispevku, vyplatili mi aj rodinne pridavky spatne za jeden mesiac+za aktualny mesiac.
A co sa tyka tej dovolenky- to je na tebe, ako sa dohodnes so zamestnavatelom, ci hned po skonceni materskej nastupis na rodicovsku dovolenku alebo povedzme po skonceni materskej si zoberies 2 tyzdne dovolenku v praci a az potom nastupis na rodicovsku dovolenku. Podla toho poziadas zamestnavatela odkedy nastupis na RD.
Dobrý deň dostali ste všetci materskú a prídavky???mate niekto kontakt kam treba volat? Dakujem veľmi
Ahoj, ja som prídavky dostala ale materskú ešte stále nie..☹
Dievčatá viem ze to sem nepatrí ale môže rodicak poberať aj môj priateľ keď nie sme manželia.ale je zapísaný v rodnom liste aj malá má meno po ňom aj spolu normálne bývame dakujem ak niekto odpovie
@barborusinka urcite ano

vub BA nič