icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

enusko
Odpoveď bola odstránená
pettulka22
15. aug 2014

Ja mam vub,doteraz materska chodila 13-teho a tento mesiac stale nic,no ale ani rodinne este nedosli :(

enusko
Odpoveď bola odstránená
evittam
15. aug 2014

No kočky to asi nie je VUB ale tým kedy to pošlú u vás z úradu a z SP, mne prišla včera aj materská aj rodičovský a rodinné.

suncana
15. aug 2014

mne nabehla dnes 16:30 materska VUB BA 4

enusko
Odpoveď bola odstránená
zaza218
15. aug 2014

@anina717 tak trenciansky kraj si dava nacas

mircalla
15. aug 2014

mne vcera -teda uz mi chodi len pridavok na dieta

shania31
15. aug 2014

@evittam
aj matersku aj rodicovsky prispevok dostavas???

petraslov
15. aug 2014

Včera 😉

evittam
16. aug 2014

@shania31 jj, prišla mi posledná materská (mala som do 19.7.), no a rodičovský už 😉 .

enusko
Odpoveď bola odstránená
enusko
Odpoveď bola odstránená
enusko
Odpoveď bola odstránená
ranya
16. aug 2014

@enusko pokial viem,LM az 17teho vacsinou

enusko
Odpoveď bola odstránená
ranya
16. aug 2014

@enusko v sobotu nie....teda mne este nikdy

enusko
Odpoveď bola odstránená
enusko
Odpoveď bola odstránená
ranya
16. aug 2014

@enusko co tu smutis? si chcela ist nakupovat ci co? ja vzy ratam s tym, ze to pride neskor, ako potom smutit 😀

tutky
16. aug 2014

baby nie je prevda ze to nie je aj bankou ja mam vub a vidim to pri vyplate mm,jeho kolegovia maju hned a on medzi poslednymi a pravdepodobne vam poslali no mi sme tak mali ze niekt.banky mali v piatok a on vyplata az v pondelok no rodicak som mala vcera

enusko
Odpoveď bola odstránená
shania31
16. aug 2014

@tutky
Banky peniaze nedrzia, medzibankovy platobny styk trva 2 pracovne dni. T.j. ak stvrtok poslali peniaze z uctu (s tym, ze splatnost je zadana ako stvrtok 14.8.), v piatok to pripisuju banky na ucty klientov. Jedine rozdiel je v tom, ze kedy banky pocas dna pripisuju prijate platby z iných bank. VUB co ja viem medzi poslednymi, dokonca to vyplyva aj z ich podmienok.
"Finančné prostriedky odoslané z inej banky v rámci SR pripisuje na účty vedené vo VÚB banke v pracovné dni po 12.20 hod., 16.30 hod. a počas hlavného dávkového spracovania, ktoré sa začína po 20.00 hod. Hlavné spracovanie sa končí v nasledujúci deň približne o 3.00 hod. ráno."
A samozrejme co sa tyka vyplat- "stastnejsi" su ti, ktorym chodi vyplata na ucet v rovnakej banke, ako ma zamestnavatel. Vtedy pripisanie platieb je v rovnaky pracovny den, ako su peniaze odosielane.

enusko
Odpoveď bola odstránená
enusko
Odpoveď bola odstránená
zaza218
18. aug 2014

@enusko cez vikend peniaze nikdy nenabiehaju na ucet

katkapatrik
18. aug 2014

uz na poste dostaly ja na ucte furt nemam 😠

enusko
Odpoveď bola odstránená