Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lilly aha dobre dakujem za informaciu🙂
@medulienka2011 mal by, ved sa vyplaca mesiac pozadu....takze ak mal v auguste 3 roky tak v septembri este posledny krat 🙂
@medulienka2011 pride ti teraz posledny rodcak 🙂
@medulienka2011 za august ti pride plna suma rodicaku este
@rea92 Ďakujem 😉 Tak sa teším....
@medulienka2011 V septembri ešte dostaneš celý rodičovský. Nezáleží ktorého augusta mal 3. 😉
@medulienka2011 teraz ti pride este za august,pocita sa za cely mesiac
Hadam pridu zajtra
Dnes nemal este nikto???? Tatra banka Ma ...este nic :(
Kto ma OTP banku uz vam prislo?
@muchacc som zvedava kedy pridu myslim ze Az zajtra
malacky tetusky na urade este nic neposlali, aaaaa porazi ma
musia si to nechavat na poslednu chvilu? ich to bavi? :( :( :( som chcela ist na nakup kym su deti v skolke. mozem ist tak akurat do prdele
uz to ma napalilo ze cez predlzeny vikend nic, ale ze po vikende nemozem si ist potraviny nakupit... takto sa zije na slovensku. z ruky do ust.
@medulienka2011 ahoj ale pridu za cely mesiac este neboj🙂
Prešov VUB ak bude tak až o 18:00 nič nove .....
no podobne, uz ten predlzeny vikend sa ako tak prezil,ale ak by trebalo cakat este dlhsie. No neviem. ja som postova banka, presov a tetulky na financnom dali splatnost vraj na dnes,tak im treba doverovat ze nekecali
@michaela_lm VUB ak pošle tak až o 18:00 nič nové.....
Ja už sa neviem dočkaaaať 😒 Tá moja rodina by furt len jedla 😀
@muchacc ja mam slovensku sporitelnu
@michaela_lm neviem ako je to v slovenskej no čo vydržala som výkend ta jeden deň nevydržím 😀
Ma uz niekto knm??
No kocky dnes banky nejak strajkuju ako vidim....inokedy uz TB bolo hned po 10ej🙂
@sjuzocka hmmm tak to veru hej.. tetušky v MA si urobili predĺžený víkend čo sa budú premáhať? doteraz tak pekne posielali načas až v predstihu a teraz.. asi nová účtovníčka :-/
V slovenskej sporitelni uz nabehli 🙂
@marikaema ja mám tiež Tb a furt nič... Hlavne že pravidelne mesačne.poplatky mávajú splatnosť k 15temu v.mesiaci 😀 tak snad tento.mesiac vsetci pochopia ze budu zaplatené neskôr 🙂
@cuculiatko88 vsak toto,ako nechapem foteraz stale prisli okolo 10ej peniazky a teraz nic....oni to nepochopia neboj,ale rovno nam nabehnu uroky za nezaplatenie.... 😒

Ahojte, chcem sa opýtať, malý mal 16.8 2014 3 roky....To už asi v septembri dááke "drobné" z rodičáku asi neprídu....???? 😉 😀 😀 😀