Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@oktobermimi my kebyze nemame u nich uver a s nim spojeny ucet, tak nas tam ani nehne.. zlata CSOB, kym som v nej bola.. vo VUB ma jeden cas vytacali s ich IB, ked som si nemohla ani potvrdenie o transakcii vytlacit, lebo detail sa nedal zobrazit. A potom aj to navysovanie poplatkov.. vrrr
@majmik vydíš ale kedysi snima no problem ☹
@oktobermimi
@shania31 hmm.. tusim celkovo banky sa stali viac.... no, nechcem tu nadavat.. Alebo som si mozno az prilis zvykla ne bezproblemovost, ked som bola studentka. No aj tak mam pocit, ze si aj tak pri normalnych uctoch neuctovali take somariny ako teraz.. ani neboli take palky.. Kazdopadne, u mna uz je rodicak skoro fuc, o 3 dni este stiahne za uver, a mozme cakat dalsi mesiac 😝
@majmik hej rpesne o tom hovorím nebolo tolko poplatkov rsp také palky...
dojde spravým nakup poplatím co potrebujem a 3den ? už len kukám a ja sem aj nejaký rodičák dostala?...
Zvolen prave prisla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@levicat ale prd o tejto dobe ? tak to máš VuB 😀
@oktobermimi mne sa uz vela krat stalo ze mi prisla v noci..o 1hod ale aj o tretej v noci 😀
hej aj ja som bola prekvapena o 20.:00 prisiel myslela som ze uz len zajtra asi rusim banku serkam na toto a vraj bankomati nejdu ze sa vraj neda vyberat
@oktobermimi
@solinkarka hej aj mne 😀 a moj potom hreší že či su oni na nervy 😀 ... ale je to fakt strašné 😀 o 1v noci pojdem do tesca ked je do 22h 😀
@levicat kurde ja furt nic -_- počítam že v noci o 1-3h .. tak jak pred 6 mnesícama a to sem rapla už chytala ved bolo 17!!
ja inac nechapem akoto ze to chodi kazdemu inak vsak preco to nemozu pustit rovnako alebo nech to rozdelia na presny termin kazdemu naraz by to asi vela bolo
ako funguju socialky
Ja tiež nič.Možno v noci.
@levicat že tež si hovorim všetkým v jeden den ved všetky platíme to iste plienky , sunare a pod veci pre špuntu a nemáme to jedna lacnejšie ako druhá... takéto rozdiely ☹
mne tiez stale nic. To uz asi len VUBcka nedosla, ci?
@marlen5 asi hej ja su VuB
@vladka306 pootom napíš kedy prišlaa... 😕 😀
Ja stále nič...dúfam, že v priebehu dňa...
@laskonka28 Ja už mam.Neprisla mi sms tak som sa prihlasila do IB a už sú na účte.
@laskonka28
@oktobermimi
@vladka306 baby ani mne neprisla sms tak som kukal IB a su tam 😲
kocky ja uz mam tiez
Vub už včera ver nabehol
ja ešte nič :(
kosice okolie zuno banka ? mate niekto ja stale nic dufam ze pocas dna nabehnu niako si fakt davaju nacas
vub dnes stale nic
VUB bA stale nic, uz mi lezu na nervy, ako si dovoluju zadrziavat nase peniaze?
Viete mi poradiť ktora banka púšťa peniaze ako.prva a aj aké má poplatky? Rozmýšlala Som.nad slovenskou sporiteľňou
Ahojte, VUB Žilina mám. 🙂

@vladka306 Dúfajme...