icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

oktobermimi
17. sep 2014

@mimikas
@orieska325
...ani ja nic ... to ne už na nervy už sa začínam rozčulovat...

matozazzo
17. sep 2014

Dievcata, termin vyplacania RP a inych soc. davok je od 15.-20.v mesiaci. Vsetko zavisi od toho, ktory urad nahadzuje platby prvy, v statnej pokladnici sa platby radia, a to je ich veeeeeela a postupne odpisuju, potom to preuctovava banka. Aspon mne to bolo takto vysvetlene. Takze ak v piatok 12.nahadzovali platby, niektore ste mali uz v piatok, ine v utorok (len pracovne dni). Mozno to niektore urady nahadzovali az v utorok.

mimikas
17. sep 2014

@matozazzo nie celkom mas pravdu, datum vyplacania davojek je vzdy k 15. dnu v mesiaci, pokial tento pripadana na vikend alebo statny sviatok, platby su posielane vopred tak aby boli v danom termine uz na ucte, mas to aj v rozhodnuti o rodicaku, materskej.

anjelicek178
17. sep 2014

Dosiel vam rodicovsky?mne zatial nie mam v vub...som ke

anjelicek178
17. sep 2014

@mimikas prestne tak....mali by tiez platit pokuty...ako normalny ludia.....ked nezaplatia. Dnes zacinaju na postach

anjelicek178
17. sep 2014

Na uctach este nie su....dokedy mame cakat...ja som myslela,ze piatok poslu....ked neposlali som sipovedala v utorok uz musia byt na 100%

lilly
17. sep 2014

baby, rodičovský príspevok sa vypláca mesačne pozadu, a to najneskôr do konca kalendárneho mesiaca nasledujúceho po kalendárnom mesiaci, v ktorom oprávnená osoba splnila podmienky nároku na rodičovský príspevok.
kazdy urad si urcuje vyplatny termin socialnych davok sam, zvacsa je to do 20. dna v mesiaci, ale ci da splatnost 12teho, alebo 17teho, zavisi od uradu.. dava sa 2 dnova splatnost /rataju sa pracovne dni/. teda kosicky urad uhradzal davky 12.9. so splatnostou 17.9. a v tento den nabehnu davky na ucty vsetkych bank, ale ktora banka vam kedy posle o tom sms je uz rozdielne, casto tie peniaze su na ucte uz doobeda a sms pride vecer..

oktobermimi
17. sep 2014

@anjelicek178 ja som tiež VuB ale Skalica nič čakam...

misinka26
17. sep 2014

Kokos VUB BA stále nič !!! Ako to čo je toto !!!!

tina20201
17. sep 2014

ja mám vub a tieš stále nič..Krupina čaká .....

mimikas
17. sep 2014

@misinka26 mam pocit ze cela BA meska ani ja nic, ale kamosky niektore uz mali v piatok na uctoch tak neviem ci to je fakt len ta VUB, lebo na ine banky sa nestazuju

brinzulka
17. sep 2014

VUB- ma problem s platbami... nechodia smsky o zmene stavu, na ich linke sa ospravedlnuju za 24hodinove omeskanie - nieco "robia" .... na ucte peniaze uz mam...ale smska mi neprisla...

tanickaskorokubikova
17. sep 2014

@miriam17 ideálne je mať rovnakú banku akú má úrad, vtedy máš peniaze v deň keď ich posielajú. Ak máš inú banku tak máš peniaze na nasledujúci pracovný deň

oktobermimi
17. sep 2014

@brinzulka ale prd
.... no iem kuk,,, ak je to tak tak da sa stornovat pladba ktorá odišla cez trv. príkaz?...

lilly
17. sep 2014

@tanickaskorokubikova @miriam17 urady maju ucty v Statnej pokladnici, tam si urcite ucet nezriadite 😉

danculik
17. sep 2014

- tak teraz som uz akoze fakt ze na****ta....to akoze je 17-teho a RP este nic? 😠 😠 ...no je to kazdopadne zaujimave....keby si to tak precitali tetusky na urade...alebo niekto kompetentny kto vie posurit posielanie RP...

oktobermimi
17. sep 2014

@danculik 🙄 pripada my to jak keby bili.... nechci vedet co.. .bože ☹

oktobermimi
17. sep 2014

@danculik kukala si Ib tam už su... hlavne že si platím za SmS info o pohybe

katkapatrik
17. sep 2014

snina okolie?mate niektora?

misinka26
17. sep 2014

Kočky, VUB ma nejaký problém, peniaze sú už na účtoch len nechodia notifikácie 🙂

oktobermimi
17. sep 2014

@misinka26 hej ved to že notif. nechodia teraz ako debil musim bežat do mesta poobede a dufat že sa bude dat storno....

veronika426
17. sep 2014

Akože to čo? Je 17teho a RP nikde...ci mate uz niektorá cez unicredit bank okolie Ružomberok?

patricia2120
17. sep 2014

Trnava slsp staaale nic

kotatko1232
17. sep 2014

Trnava-unicredit bank teraz prislaaaa

kaciaatko
17. sep 2014

baby Vub ma problem s sms-kami, preto kuknite IB,ja už tiež mam VUB Rajec

marlen5
17. sep 2014

@misinka26 no a mne dokonca pise, ze datum realizacie aj zuctovania 16.9. a este okolo 0.30 dnes neboli peniaze na ucte. Takze pekne klamu. 🙂

denise.v
17. sep 2014

VUB Levice nabehol už v piatok

lucinka10011
17. sep 2014

tak konecne nabehlo aj TB

zuzy20
17. sep 2014

Slsp kosice este doteraz nic. :(

monyka92
17. sep 2014

Slsp Košice práve teraz 😉