Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Dievcata, termin vyplacania RP a inych soc. davok je od 15.-20.v mesiaci. Vsetko zavisi od toho, ktory urad nahadzuje platby prvy, v statnej pokladnici sa platby radia, a to je ich veeeeeela a postupne odpisuju, potom to preuctovava banka. Aspon mne to bolo takto vysvetlene. Takze ak v piatok 12.nahadzovali platby, niektore ste mali uz v piatok, ine v utorok (len pracovne dni). Mozno to niektore urady nahadzovali az v utorok.
Dosiel vam rodicovsky?mne zatial nie mam v vub...som ke
@mimikas prestne tak....mali by tiez platit pokuty...ako normalny ludia.....ked nezaplatia. Dnes zacinaju na postach
Na uctach este nie su....dokedy mame cakat...ja som myslela,ze piatok poslu....ked neposlali som sipovedala v utorok uz musia byt na 100%
baby, rodičovský príspevok sa vypláca mesačne pozadu, a to najneskôr do konca kalendárneho mesiaca nasledujúceho po kalendárnom mesiaci, v ktorom oprávnená osoba splnila podmienky nároku na rodičovský príspevok.
kazdy urad si urcuje vyplatny termin socialnych davok sam, zvacsa je to do 20. dna v mesiaci, ale ci da splatnost 12teho, alebo 17teho, zavisi od uradu.. dava sa 2 dnova splatnost /rataju sa pracovne dni/. teda kosicky urad uhradzal davky 12.9. so splatnostou 17.9. a v tento den nabehnu davky na ucty vsetkych bank, ale ktora banka vam kedy posle o tom sms je uz rozdielne, casto tie peniaze su na ucte uz doobeda a sms pride vecer..
@anjelicek178 ja som tiež VuB ale Skalica nič čakam...
Kokos VUB BA stále nič !!! Ako to čo je toto !!!!
ja mám vub a tieš stále nič..Krupina čaká .....
VUB- ma problem s platbami... nechodia smsky o zmene stavu, na ich linke sa ospravedlnuju za 24hodinove omeskanie - nieco "robia" .... na ucte peniaze uz mam...ale smska mi neprisla...
@miriam17 ideálne je mať rovnakú banku akú má úrad, vtedy máš peniaze v deň keď ich posielajú. Ak máš inú banku tak máš peniaze na nasledujúci pracovný deň
@brinzulka ale prd
.... no iem kuk,,, ak je to tak tak da sa stornovat pladba ktorá odišla cez trv. príkaz?...
@tanickaskorokubikova @miriam17 urady maju ucty v Statnej pokladnici, tam si urcite ucet nezriadite 😉
- tak teraz som uz akoze fakt ze na****ta....to akoze je 17-teho a RP este nic? 😠 😠 ...no je to kazdopadne zaujimave....keby si to tak precitali tetusky na urade...alebo niekto kompetentny kto vie posurit posielanie RP...
@danculik 🙄 pripada my to jak keby bili.... nechci vedet co.. .bože ☹
@danculik kukala si Ib tam už su... hlavne že si platím za SmS info o pohybe
snina okolie?mate niektora?
Kočky, VUB ma nejaký problém, peniaze sú už na účtoch len nechodia notifikácie 🙂
@misinka26 hej ved to že notif. nechodia teraz ako debil musim bežat do mesta poobede a dufat že sa bude dat storno....
Akože to čo? Je 17teho a RP nikde...ci mate uz niektorá cez unicredit bank okolie Ružomberok?
Trnava slsp staaale nic
Trnava-unicredit bank teraz prislaaaa
baby Vub ma problem s sms-kami, preto kuknite IB,ja už tiež mam VUB Rajec
VUB Levice nabehol už v piatok
tak konecne nabehlo aj TB
Slsp kosice este doteraz nic. :(
Slsp Košice práve teraz 😉

@mimikas
@orieska325
...ani ja nic ... to ne už na nervy už sa začínam rozčulovat...