Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ja som z ke mam slsp a nic...nevadi tak v pondelok
Tak v pondelok čakám aj ja 🙂 Hoci som dúfala, že keď su tie sviatky pošlú skôr ☹
CSOB dnes po 12 hod, priezvisko na V. - niekedy nabehuju aj po 14 hod. Este vyckajte, maju toho vela, aj cestaky, dochodky, banky to musia postupne spracovat 🙂
mne zvykne chodiť materska okolo siedmej večer a rodinne pridavky okolo obeda ale vačšinou až 16teho
dnes doobeda tatrabanka 🙂
mne tiez dnes dosiel aj RP aj prídavok na dieta 🙂 mam SLSP. som si myslela,ze az v pondelok dostaneme,ale ma milo prekvapili 🙂
aj mne dnes nabehol, mam SLSP
mne iba prídavky na deti, ale už včera boli na účte OTP banka.
Mne včera 13.12.2012 okolo 10hod mám TatraBanku a som zo Senice 🙂 A už mám pomaly aj po nej ☹
mBank a uz je tam 🙂 este stiham vianocne nakupy
bardejov slsp uz ma 🙂 a nie len rodicovsky, ale aj prispevok k narodeniu dietata + aj priplatok k prispevku, takze STASTNE A VESELE 😉
mne tiez uz vcera na mbank.
@misulik.uk aj ja čakááám podobne a zatial nic, tal len v pondelok 🙂
vub nik nemá ? 🙂
čím neskôr mi pošlú,tým dlhšie vydrží.tak nech len držia 😎
AKY ZMYSEL MA TATO TEMA ???????
@danim tu takých je.ako napríklad "o kolkej sa narodili vaše deti"
podvecer mi nabehol vo VUBke 😉
Ano, vcera 🙂
ja som cakala vcera, vzdy mi pride nieco skor ked 15teho vychadza na vikend, a nic...uplne ze som sa spoliehala na to ze cez vikend pojdeme na nakup a velke H.... z toho
ano uz vcera
tak mne nabehol na učet rano o 1,25 hod 😀 tak asi toho mali naozaj vela....som sa rano pozrela na mobil a potešila sa
... už vám niekomu nabehol tento mesiac rodičovský príspevok???
@zuzanapd este nie
ani mne ešte inokedy ho mám dávno na účte
Ja mam VUB a nič
BABENKY ESTENEMATE?

dnes SLSP