Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@repracik vub ma cas :/ cakam niekedy po 12 az tiez som KE 😉
@vivilienka i ja mam csob ale peniaze pred pol 11este nesu 😠
Vub Košice samozrejme nic
@katkapatrik csob minuly musiac som o pol 12tej mala napis kef ti nsbehnu
Csob nabehlo teraz košice
Vub kosiceeee hura
Ke..uz prislo..
Kosice Tb o desiatej nabehol 😉 Konečne!
Ahojte zenicky… chcem sa opytat ci Vam dosiel rod. Prispevok ale na listku. Kedze dnes je 17.10.2014
ja dostavam na ucet ale na listku chodi ako socialky a podla abecedy prvy dostanu az v pondelok
materska mi neprisla. a to musim do pondelku zaplatit najomne. budem tam musiet v pondelok ist, ale je to cele na draka. kocikove buduci mes., materska pravdepodobne tiez a mala uz ma pritom 5 tyzdnov a ja bez penazi... cely tento stat socialny je pekne na dve veci... ☹
Tatra banka uz mame na ucte.
mne stale neprisla materska v BA, je to normalne? 😖
Som zvedava ako to bude tento mesiac s rp v košiciach kedy si panicky racia odoslat tie par eura
@vivilienka tento mesiac bude RP na uctoch 14.11. 😉
inak som sa pytala kolegyn, kto urcuje tie datumy, kedy maju socialne davky splatnost, tak vraj to posta urcila uz dopredu, kedy oni chcu vyplacat tie davky, takze nemozu za to tetusky na urade..
Ale asi nabehnu az v pondelok 17 este sa mi nestalo ze by mi prisli 14
kočky..a to je v pondelok 17-teho sviatok... 😠
@motiilik to potom pride asi a v utorok alebo ten piatok ale to pochybujem
@michaela_lm no ved práve..už včera som nad tým rozmýšlala,že kolkeho to bude tento mesiac..je to katastrofa..
Ja si myslím, že normálne to príde 14., teda ako komu, ale mne už tak prišlo..... Už len kvôli tomu sviatku. Nooo, alebo si tetušky poberú voľno a fakt to príde až 18. Ale MD príde určite 14.
@lilly Pochybujem, aj minulý mesiac mali kočky čo dostávajú poštou až 17.-18. a ja som mala na účte 14. Zaujímavé.....Pošta nemá čo robiť z účtami a je to len na tých kompetentných zamestnakyniach. Dokonca napr. v BA dostanú inak ako v ZA atď. 😉 A čo ti povedali na úrade, to je fakt irelevantné, nakoľko povedať ti môžu čo len chcú aby ťa upokojili a hodili zodpovednosť na niekoho iného...Teda česť výnimkám a bez urážky.
@evittam no ja som tiez tetuska na urade, nepytala som sa to ako klientka 😉 😀 len nie priamo ja posielam tie socialne davky, ani ich nepripravujem na uhradu, len som informovana o splatnosti socialnych davok, preto tu z dobrej vole dopredu napisem, ze kedy budu vyplacane na ucty, nech tu cely tyzden kosicanky neriesia, ci uz im prisli, alebo nie.. staci ked ich budu cakat v den, ktory napisem, teda teraz 14.11. .. a ja tu uz tusim 3. mesiac tu pisem stale len o urade v kosiciach, nemozes to porovnavat so zilinou, kazdy urad ich posiela inokedy, nie kazdy rovnko.. napr. minuly mesiac isli v kosiciach na postu so splatnostou 20.10. a na ucty 17.10. 😉
Baby ale podľa mňa peniažky prídu buď v piatok alebo až utorok veď 17 je sviatok ....

Kosice uz mam M-bank, heureka!!! , tento mesiac to bolo ako cakanie na Godota... este ze sme sa dockali 😀