icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

veronikafisi
17. okt 2014

Kosice uz mam M-bank, heureka!!! , tento mesiac to bolo ako cakanie na Godota... este ze sme sa dockali 😀

jarushka_12
17. okt 2014

@repracik vub ma cas :/ cakam niekedy po 12 az tiez som KE 😉

katkapatrik
17. okt 2014

@vivilienka i ja mam csob ale peniaze pred pol 11este nesu 😠

tinkaa99
17. okt 2014

Vub Košice samozrejme nic

vivilienka
17. okt 2014

@katkapatrik csob minuly musiac som o pol 12tej mala napis kef ti nsbehnu

vivilienka
17. okt 2014

Csob nabehlo teraz košice

denduska
17. okt 2014

Vub kosiceeee hura

danculik
17. okt 2014

Ke..uz prislo..

lucinkax
17. okt 2014

Kosice Tb o desiatej nabehol 😉 Konečne!

nano180281
17. okt 2014

Ahojte zenicky… chcem sa opytat ci Vam dosiel rod. Prispevok ale na listku. Kedze dnes je 17.10.2014

mary1911
17. okt 2014

ja dostavam na ucet ale na listku chodi ako socialky a podla abecedy prvy dostanu az v pondelok

terezzka116
17. okt 2014

materska mi neprisla. a to musim do pondelku zaplatit najomne. budem tam musiet v pondelok ist, ale je to cele na draka. kocikove buduci mes., materska pravdepodobne tiez a mala uz ma pritom 5 tyzdnov a ja bez penazi... cely tento stat socialny je pekne na dve veci... ☹

mitomi
17. okt 2014

Tatra banka uz mame na ucte.

tinka333
28. okt 2014

mne stale neprisla materska v BA, je to normalne? 😖

shania31
28. okt 2014

@tinka333
Normalne to nie je. Odkedy si nastupila na matersku?

tinka333
29. okt 2014

@shania31
uz som to zistila, zabudli sme poslat do socialnej poistovne rodny list, tak nam ju neposlali, poslu ju buduci mesiac spolu s oktobrovou materskou 🙂

vivilienka
2. nov 2014

Som zvedava ako to bude tento mesiac s rp v košiciach kedy si panicky racia odoslat tie par eura

zuzka0405
7. nov 2014

@all: kočky neviete mi poradiť tie čo ste z Komárna kedy dostávate rodičovský príspevok mám TB na úrade mi povedali že je jeden výplatný termín pre celu SR (16-17) ale čo čítam nie je to tak....

lilly
7. nov 2014

@vivilienka tento mesiac bude RP na uctoch 14.11. 😉
inak som sa pytala kolegyn, kto urcuje tie datumy, kedy maju socialne davky splatnost, tak vraj to posta urcila uz dopredu, kedy oni chcu vyplacat tie davky, takze nemozu za to tetusky na urade..

michaela_lm
7. nov 2014

Ale asi nabehnu az v pondelok 17 este sa mi nestalo ze by mi prisli 14

evittam
7. nov 2014

@lilly Nehcem sa hádať ale nie všetko chodí cez poštu, takže samozrejme, že za to môžu "tetušky na úrade" kedy dajú príkaz na úhradu. 😉 Ale na niekoho sa vyhovoriť musia.....

motiilik
7. nov 2014

kočky..a to je v pondelok 17-teho sviatok... 😠

michaela_lm
7. nov 2014

@motiilik to potom pride asi a v utorok alebo ten piatok ale to pochybujem

motiilik
7. nov 2014

@michaela_lm no ved práve..už včera som nad tým rozmýšlala,že kolkeho to bude tento mesiac..je to katastrofa..

evittam
7. nov 2014

Ja si myslím, že normálne to príde 14., teda ako komu, ale mne už tak prišlo..... Už len kvôli tomu sviatku. Nooo, alebo si tetušky poberú voľno a fakt to príde až 18. Ale MD príde určite 14.

shania31
7. nov 2014

@lilly
@evittam
Presne tak ako pise evittam- myslim, ze vacsinou to chodi na ucty do bank- cize zavisi to od toho, kedy to tie tetusky na uradoch pozadavaju do systemu a to hlavne, kedy daju datum splatnosti prikazov 😀

lilly
7. nov 2014

@evittam @shania31 posta urcuje datum na vyplacanie na poste, napr. tento mesiac sa na poste budu vyplacat 18.11. a k tomu datumu sa prisposobuje aj vyplacanie na ucty a je to stale pracovny den pred tym datumom na postu, teda teraz je to 14.11. 😉

evittam
7. nov 2014

@lilly Pochybujem, aj minulý mesiac mali kočky čo dostávajú poštou až 17.-18. a ja som mala na účte 14. Zaujímavé.....Pošta nemá čo robiť z účtami a je to len na tých kompetentných zamestnakyniach. Dokonca napr. v BA dostanú inak ako v ZA atď. 😉 A čo ti povedali na úrade, to je fakt irelevantné, nakoľko povedať ti môžu čo len chcú aby ťa upokojili a hodili zodpovednosť na niekoho iného...Teda česť výnimkám a bez urážky.

lilly
7. nov 2014

@evittam no ja som tiez tetuska na urade, nepytala som sa to ako klientka 😉 😀 len nie priamo ja posielam tie socialne davky, ani ich nepripravujem na uhradu, len som informovana o splatnosti socialnych davok, preto tu z dobrej vole dopredu napisem, ze kedy budu vyplacane na ucty, nech tu cely tyzden kosicanky neriesia, ci uz im prisli, alebo nie.. staci ked ich budu cakat v den, ktory napisem, teda teraz 14.11. .. a ja tu uz tusim 3. mesiac tu pisem stale len o urade v kosiciach, nemozes to porovnavat so zilinou, kazdy urad ich posiela inokedy, nie kazdy rovnko.. napr. minuly mesiac isli v kosiciach na postu so splatnostou 20.10. a na ucty 17.10. 😉

miriam17
9. nov 2014

Baby ale podľa mňa peniažky prídu buď v piatok alebo až utorok veď 17 je sviatok ....