Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
ja nechapem zmyslu tejto temy. baby.. naco to potrebujete vediet?? ved ked vam pride, tak vam pride- naco to kazdy mesiac riesite.. divne...
@katrin21 tak potrebujem vediet cj prisli niekomu s mesta nech viem ci zas po vikende vies mi niektore sme na tie peniaze odkazane
rodičák na účte 🙂
Slsp-knm nabehnute 🙂
knm zuno teraz
to je prekvapko..tak skoro mi este nikdy neprisiel 🙂 neviete kedy chodi OČR??Prešov slsp
SLSP Prešov teraz,....🙂
A postova banka presov je tu niekto?
Už aj Nitra Tatra banka má.
slsp - mne mala prist za pol.mesiaca materska uz +este rodicak posledny krat, ale prislo zatial len zo socialky materska, rodicak este nie 😉
Zvlastne,ze slsp Presov ma a postova banka Presov nema.Neposielaju ich vsetky nahodou naraz.To su k...ak zadziavaju peniaze,zenam,ktore ich surne potrebuju
@denulienkad áno zadriavajú aj Vub to tak robí
sered - slsp už nabehol... ;)
Ako to je hrozne.Ved oni maju nadstandartne prijmi tak kaslu na matky,ktore dostavaju almuzne.
@muchacc mojka toto je proste VuB ... ja asi po novom roku mením aj banku lebo toto čo tebe povedala aj mne kamaratkina mamka.
@oktobermimi no ved zlato tvine sú to 😀
Ja mam postovu banku a asi aj oni zadrziavaju
@muchacc 😀 horšie ako niektoré svokry tuším 😀
@oktobermimi a moja už hore
@muchacc budeš mat veselo 😀
Hallooo postova banka presov?
ide vam VuB Ib?? ... pred pár minutam išel a včil nic...
nabehol niekomu už rodičák z Levic ?
VUB Stara Lubovna,nic 😒

@luba28 ano