Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
SLSP -Nitra ano 🙂
Ja som si až teraz všimla že mi minulý mesiac neposlali rodičovský! Nechápem prečo. Malý má necelé 2 roky. Viem že to posielajú podľa priezviska. Niekto na R Vúb banka z Ba už má? Som zvedavá či mi to doplatia.
@tanickaskorokubikova rodicak
MI slsp uz jeeeeeeeee!!!!!!!
Ba 5 rodicak ano
BA 4 Slsp nabehol
@mirareisenauer
To si treba zistit u nich, preco ti neposlali.
@zusaninka myslis ze prisiel aj rodicak
ja uz mam od vcera rodicak. ani som tomu nechcela uverit. kedze mi chodi pravidelne sestnasteho.
Už sa mi to stalo cez leto neprišiel mi 3 mesiace a ked som volala povedali mi že zabudli 😠 a kebyže som na ne odkázaná, tak im bolo úplne jedno či má dieťa čo jesť. Úplne skvelý systém. 😀
@michaela_lm asi nie lebo to posiela UPSVAR a neprisli este pridavky, mozno trosku neskôr
@zusaninka myslim ze az v utorok mozem cakat
@michaela_lm aku máš banku?
Tak. Mne marodka este neprišla a uz prestávame dúfať že dojde dnes
reiffeisen banka Bratislava - Petrzalka - prave prisiel 😀
kosice, Csob 11:14 nabehlo
Vub Humenne este nic a pochybukem ze aj dnes dojde ked vacsinou mi prichadza 17trho 18 teho
@lenusiq93_ke materská?
@kofolka0402 ani skalica ešte nemá 😖 tak nebolo by zle keby dnes...
@kofolka0402 tie baby uradnicke su riadne...... pondelok sviatok dostanem zas 18 co uz na poste maju ...fuc....
baby mate niektora zo surian ?
PO ma niekto uz?
@lipka390 presov uz vcera niektore mali
vub ke ? ma niekto? 🙂
Ja som z okresu Malacky,pred dvomi hodkami mi nabehol,mám slovenskú sporitelnu...(:
VUB Bratislava, neverím 🙂 Peniaze na účte 🙂
vub-spisska nova ves uz je
postova banka KE nabehol 🙂

@katkapatrik csob pripisujem prachy o 11 20 h