icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

patricius11m
14. mar 2015

mal niekto s TREBISOVA
V peniaze v piatok?

veronikm
15. mar 2015

Ponukam prácu cez katalogový predaj pre ženy ,slečny, dámy ktoré sa zaujimaju o kozmetiku,fashion a chcú sa trochu odreagovat, spoznat nové kamarátky...byť v centre trendov a naučiť sa popritom napríklad líčiť a starať sa o svoj image....hľadám nie len klasické ladies ale aj ženy ktoré si chcu napr.popri zamestnaní začat budovať karieru a získať tak manažérsky post v odvetí ktorá ju napľňa...v prípade zaujmu sa s Vami rada stretnem pri šálke kávy kde by som Vam rada predstavila možnosti a výhody spolupráce somnou so spoločnosťou ktorá aj mne dala priestor sa realizovať a cítiť sa ako ,,ryba vo vode" 🙂 Pre viac info ma kedykoľvek možete oslovit správou ( alebo na fb: veronik mojžišová) ...práca je vhodná aj pre študentky sš 🙂 Praca vhodna pre okresy NR-ZC-ZH-ZM-BS

mirareisenauer
15. mar 2015

Baby, neviete niektorá z Ba 2, či prídu peniaze zajtra, alebo až utorok? ☹ Už potrebujem nutne zaplatiť účty

mirareisenauer
15. mar 2015

Inak niektorá tu spomínala, že na upsvar majú dané termíny na posielanie peňazí a že skôr nemôžu poslať aj keby chceli. Tak ja som si teraz pozerala na ib dátumy a chodí to úplne nepravidelne. Nepríde mi to, že nemôžu ak mi to chodí takto cik cak. Mám tu dátumy 17 ,14, 18, 14, 15, 12, 18 atď. To sú dosť veľké odstupy. 😀

veroni111
15. mar 2015

@shania31 nie ja mam tiez rodicovsky

myska_lili
15. mar 2015

mbank..Ba... este nic 🙂

patricius11m
15. mar 2015

mal niekto s trebisova piatok peniaze?

mirareisenauer
16. mar 2015

Ak niektorá z Ba 2 dostane peniažky dajte prosím vedieť. 🙂

rachel123
16. mar 2015

dufam ze dneska konecne nabehnu peniazky

katkapatrik
16. mar 2015

@rachel123 aj ja,dnes doobedu budu si myslim ako kazdy mesiac 16teho 😉

moni244
16. mar 2015

@monr okres chápem, ale mesto? aby každá mestká časť dostala ináč?

deniskami
16. mar 2015

@moni244 ja som z Mi to je male mesto,nema mestske casti a v piatok uz niektore rodicovsky dostali a niektore nie...toto vobec nechapem ☹

moni244
16. mar 2015

@deniskami to asi záleží, ako kedy poslali a kedy ktorá banka pripisovala. My v BA máme asi 3 časti úradu práce a každému chodí ináč

katkapatrik
16. mar 2015

@deniskami no,dakedy i 5 dni rozdiel ne?nasim netreba tak davat jest jak inde :D

deniskami
16. mar 2015

@moni244 u nas kazdemu rovnako...aspon doteraz chodilo,neviem co sa stalo,ale u nas ma prva tatrabanka a raiffensen a niektore v tych bankach mali...ja mam raiffensen,aj podla priezviska som prva a nemam ☹

deniskami
16. mar 2015

@katkapatrik ved toto ☹ my sa nepojdeme hadat na urad 🙂

katkapatrik
16. mar 2015

@deniskami som radsej ked na urad nemusim,to su baby neprijemne 😝

mamca31
16. mar 2015

no ale uz by aj mohli nabehnut konecne 😎

mirareisenauer
16. mar 2015

Ak majú na upsvar splatnosť 16-ho tak peniaze by mali prist dnes? Alebo to dnes len poslali? 😒

brumka
16. mar 2015

@mirareisenauer tak neviem kako inde ale jamam v zmluve ze do 20teho dna mesiaca, takze u mna bezne chodia 16teho vynimocne 14 takze este cakam

mirareisenauer
16. mar 2015

Baby, to ešte nikomu nič neprišlo? 😲

alexandra2710
16. mar 2015

@mirareisenauer este skoro..tak za pol hodky sa to rozbehne 🙂

inulienka11
16. mar 2015

Mne nabehol uz 13-teho.

bambulka63
16. mar 2015

KE slsp ma uz niekto?

olioliver
16. mar 2015

noo volala som v piatok na upsvar a ta milaaaaa pani mi povedala,ze mam splatnost 16-teho,takze v pondelok mi pridu peniazky.Tak cakam 🙂

mirareisenauer
16. mar 2015

@olioliver ja som volala dnes a to isté mi povedala. Tak čakám. Ale táto moja teta, čo som s ňou volala bola vážne milá a ochotná 🙂 No tak budem čakať aj ja dnes 😀

deniskami
16. mar 2015

este nic ☹

veronikax
16. mar 2015

SLSP nabehlo dnes 🙂

deniskami
16. mar 2015

@veronikax ktore mesto?

zusaninka
16. mar 2015

mne nabehol už v piatok na účet