Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ponukam prácu cez katalogový predaj pre ženy ,slečny, dámy ktoré sa zaujimaju o kozmetiku,fashion a chcú sa trochu odreagovat, spoznat nové kamarátky...byť v centre trendov a naučiť sa popritom napríklad líčiť a starať sa o svoj image....hľadám nie len klasické ladies ale aj ženy ktoré si chcu napr.popri zamestnaní začat budovať karieru a získať tak manažérsky post v odvetí ktorá ju napľňa...v prípade zaujmu sa s Vami rada stretnem pri šálke kávy kde by som Vam rada predstavila možnosti a výhody spolupráce somnou so spoločnosťou ktorá aj mne dala priestor sa realizovať a cítiť sa ako ,,ryba vo vode" 🙂 Pre viac info ma kedykoľvek možete oslovit správou ( alebo na fb: veronik mojžišová) ...práca je vhodná aj pre študentky sš 🙂 Praca vhodna pre okresy NR-ZC-ZH-ZM-BS
Baby, neviete niektorá z Ba 2, či prídu peniaze zajtra, alebo až utorok? ☹ Už potrebujem nutne zaplatiť účty
Inak niektorá tu spomínala, že na upsvar majú dané termíny na posielanie peňazí a že skôr nemôžu poslať aj keby chceli. Tak ja som si teraz pozerala na ib dátumy a chodí to úplne nepravidelne. Nepríde mi to, že nemôžu ak mi to chodí takto cik cak. Mám tu dátumy 17 ,14, 18, 14, 15, 12, 18 atď. To sú dosť veľké odstupy. 😀
mbank..Ba... este nic 🙂
mal niekto s trebisova piatok peniaze?
Ak niektorá z Ba 2 dostane peniažky dajte prosím vedieť. 🙂
dufam ze dneska konecne nabehnu peniazky
@rachel123 aj ja,dnes doobedu budu si myslim ako kazdy mesiac 16teho 😉
@deniskami no,dakedy i 5 dni rozdiel ne?nasim netreba tak davat jest jak inde :D
@katkapatrik ved toto ☹ my sa nepojdeme hadat na urad 🙂
@deniskami som radsej ked na urad nemusim,to su baby neprijemne 😝
no ale uz by aj mohli nabehnut konecne 😎
Ak majú na upsvar splatnosť 16-ho tak peniaze by mali prist dnes? Alebo to dnes len poslali? 😒
@mirareisenauer tak neviem kako inde ale jamam v zmluve ze do 20teho dna mesiaca, takze u mna bezne chodia 16teho vynimocne 14 takze este cakam
Baby, to ešte nikomu nič neprišlo? 😲
@mirareisenauer este skoro..tak za pol hodky sa to rozbehne 🙂
Mne nabehol uz 13-teho.
KE slsp ma uz niekto?
noo volala som v piatok na upsvar a ta milaaaaa pani mi povedala,ze mam splatnost 16-teho,takze v pondelok mi pridu peniazky.Tak cakam 🙂
@olioliver ja som volala dnes a to isté mi povedala. Tak čakám. Ale táto moja teta, čo som s ňou volala bola vážne milá a ochotná 🙂 No tak budem čakať aj ja dnes 😀
este nic ☹
SLSP nabehlo dnes 🙂
mne nabehol už v piatok na účet

mal niekto s TREBISOVA
V peniaze v piatok?