Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ruzinov, Ba nabehol
@mirareisenauer nabehli ti uz peniazky?
@olioliver nie ☹
@pavli234 aká banka?
@mirareisenauer ☹ verim,ze este dnes ich pripisu.Ked ti povedala pani,ze mas splatnost dnes,tak dnes by ti mali prist.
Čsob To nabehli
Csob
@olioliver už vážne dúfam, že dnes prídu. Snáď nebudem zase nemilo prekvapená. ☹
VÚB Stropkov, nabehli 🙂
@mirareisenauer aku mas banku?Kedy ti zvyknu pripisovat?Ja mam tatrabanku a vzdy pripisuju od 10tej do 11,30.....
@olioliver nešťastnú VUB. Okolo 11.40- 12.30h. Ak mi neprídu v tomto termíne už neprídu.
@mirareisenauer pridu,uvidis,ze pridu.
Pridu neboj. Ja ked som mala vub niekedy prisli aj o 12ej najcastejsie, potom o 13.20 a uz som ich mala aj po 15.00
@olioliver 🙂 dúfam.
KE, mBank, nabehli 🙂
mne prišli ešte v piatok poobede. vo vub Nové Mesto nad Váhom
@mirareisenauer no tento mesiac celkovo nejak neskoro chodia.Mne sa este nestalo,ze by som mala neskor nez 15teho v mesiaci a toho mesiaca bum,ze 16teho.. 😖
@olioliver o 12.00 mi konečne nabehol 🙂
@bambulka63 ano uz aj mne 😀
@mirareisenauer 😀 to som rada
VÚB Senec nabehol
@moni244 ak myslis BA, tak moze byt, ze kazdy urad moze mat inu splatnost.
@mirareisenauer ak ma upsvr splatnost 16, tak v ten den odchadzaju peniaze zo statnej pokladnice. potom zalezi od banky, napr. postova pripise vzdy v ten isty den, ostatne banky neviem povedat.
Ahojte babenky, neviete mi povedať či je niekto na UPSVaR aj keď majú nestránkový deň dnes? tento mesiac mi zatial neprišiel rodič. príspevok a včera som im vyvolávala ako šialená a keď nezdvíhali tel. tak som im písala mail ale zatial žiadna reakcia =(
no tak to neviem ale ak tak chod zajtra to riešiť toto keby urobili inym tak je to už v telke krasa ten naš štat

BA5 postova banka teraz nabehli