Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@mariska1989 taktiež má aj na začiatku témy v pravo hore "upozornenia" a tam je možnosť vypnúť -zapnúť 🙂
No co narobime ked mame dobrych manzelou ale Preto neznamena ze tu zobrime aj mojho manzela oklamali o peniaze ale nejde o 100 alebo 200e ale o vychsie sumi co su 700 aj 1400 ale bohuzial aj 2500 ..a to ze dostavame takuto almuznu ako ja u dvoch deti 250e je malo
@mariska1989 dakujem a mozem sa opytat ako sa ti podarilo naucit pit obyc.mliecko?moj maly ani za toho svataho nie a nie ho pit ani osladene
Žienky niekto z ba 5 už má niektorá ??
@mony221 inak aj mám muža ktorý sa stará o nás a robí čo môže so svojím zdravým :( ale bohuzial to vyjde tak ze na rodicak sa u nás čaká ako Boh na dobrú dusu
Mony221 .. Bohuzial kvoli ludom ktori nevyplatili manzrla som nemohla kupit bebu. Ha tak som vzala mlieko z ladnicky a dala hned pila. Mala totis len 5 alebo 6 mesiacov ale starsia mi mala 2 a pol ked som presla z um na normalne mlieko .... Niektori to riedia cajom ale kravske z automatu alebo z fariem a statkou .... A aj ja som cez telefon a hore navrhu v pravo to je
@anickaaa6aaa tak toto mi je fakt luto a hlavne je to nespravodlive a tento stat nech mi ukaze ako sa da vyzit z tejto almuznej fakt si to neviem predstavit bez partnera...priznam sa obdivujem zeny ktore to musia a vedia to zvladnut z tejto vyratanej sumy
Aj tu prislo dakomu nieco ci iba tej jednej jedinej co si mobil isla kupit?
@mariska1989 ☹ tak to je uz co?ja by som to dala dopriat takyto pocit tym podnikatelom kt.takto vyplacaju... Nikoho nezaujima ze ten muz živí rodinu a ked uz neni na mliecko drobcovi ☹ baby moje klobuk dole.. A ja si od dnesneho dna vsetko vazim dvojnasobne
Jo stat ale neuvazuje nad tym ze ak partneri nemaju dieta a maju dobru pracu tak kazdy donesie 500 az 700 e podla prace. A potom ked uz maju babo a len jeden nosi tych povecme 600 a parnerka dostava len 230 ako maju vyzit ked je uz o jedneho viac mesacne to treba plienky .um oblecenie a drogeriu a to len dieta a ta matka si to ma vycarovat ci co ... Nech si oni vyskusaju vyzit stakych penazi oni maju mesacne Aj 3000e
Zilinsky kraj slsp nic ???? ..dnes asi vazne nedojdu snat nejak vydrzime dozajtra ....ale dost blby for ze jednej dosli a nam nie
@mony221 ale vravím že lepšie bude malý škôlka a ja hľadám už prácu 🙂 ale nejdem sa moc rozpisovať lebo už som aj tak odbocila od témy 🙂
Ja si myslim,ze tuto temu sleduju prave maminy,ktore cakaju na rodicak ako na spasenie...dobre vieme,ze je to almuzna a ze nam vydrzi par dni,ale sms,ze peniazky nabehli potesi😀aspon par dni bez starosti😞
VÚB asi nikto nič však nič nové 😀
okres Rimavská Sobota len 16.7.2015 nabehnú peniažky ak by to niekoho zaujímalo.
Ako zistim ze kedy v cadci nabehnu ?
@bublinka032 a do haaaaja:D
@mariska1989 ja som zo zilini mam slsp a noc a ta baba isto oklamala asi si chcela spravit len srandu z nas ... aby zacali sme vypisovat kde kedy komu nabehli ... a ona sa.bude domka podicke na nas smiat ...
Baby tie čo Vám chodí poštou, ako to funguje? Musím byť doma keď to poštárka prinesie, či iba hodí šek do schránky ? Mám teraz dostať 1krat a zajtra odchádzam na pár dní. Vďaka

@mony221 no ak by si nepridávala komentáre k tejto téme, tak by sa ti to nezobrazovalo stále v upozorneniach 🙂 Ak to chceš zrušiť, tak klikni na upozornenia a na pravej strane riadku,ak pôjdeš myšou, tak sa ti obajví " x " klikni a už sa ti táto téma zobrazovať nebude 🙂