Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ahojky chcem sa opytat pride mi 15aj na cosb? Ci az 16?
Dobre ranko vsetkym myslite ze dnes sa dockame tych par supiek ? 🙂
Dufam ze dnes pride uz aj v Nitre lebo ma trafi slak
Kolko trva prevod na ucet(unicredit bank) a este kedy posielaju okres ruzomberok
Pevne verim, ze dnes pipne smska 😀
@julka31111
Od banky to nezalezi, ktory den Ti to pride- ci 15.teho alebo 16.teho, ale od toho, kedy tetusky na Vasom urade (vo Vasom okrese) to posielali z ich uctov. Ak vcera to z ich uctov odislo, dnes to banky budu postupne v priebehu dna pripisovat na ucty.
Perka0202 ta zenska by tu nemala ani nos ukazat ..nechapem ako sa dospdla zena moze dat tak pod svoju urovdn ze sa rakto zabava
@mariska1989 ja tak isto to nema rozum asi vidi ze kazda mamicka na tomto fore caka na peniazky a takto si z nas vystreli ako je to troska trapne ja by nou sabtu neukazem bo ju tu uvidim asi jej nadam mi to pride jak keby sa nam vysmievala alebo tak...
pekný dník myslíte že dnes príde aj okres Martin ?? Ďakujem 🙂 tí tam hore asi netušia aké to je čakať aj na takú almuznu aby sme mohli dať rodine minimálne najesť ... otras
prosim uz ma niekto
@alexandra1104 po 10 tej sa to rozbehne 🙂
@fufababu poštárka ti hodí do schránky lístok a najneskôr do 27. dňa v mesiaci si musíš peniažky vybrať na pošte.
@stastnarodina
no a to pojdes na nakup poriadny raz v mesiaci, chladnička naplnena na tri dni,maximalne a pak poplatíme faktury a cakame dalsie tri tyzdne.... nastupis do práce, vyhodia ta lebo mas deti a nie si pre nich prospesna. mas deti zle je, nemas deti nemas prax - zle je. hnus!
aspoň ze tie deti nam robia radost!!!!
Baby tak jamám čerstvé info.. zisťovalas om si nejaké papierovačky ohľaom novorodenca a medzi rečou tetuška spomenula že MALACKY vyplácali RODICAK 13.7.!! ale splatnosť že 3 dni.. takže Malacky možno už aj dnes nabehnú 😀 😀 Hádam som vás potešila 😀 😀
čítam že riešite pošt. poukážku výpaty.. tak tam je 10 dní od vyplatenia z úradu.. keďže v MA išli 13teho. tak poukážka príde o 10 dní.. tak povedala tetuška na úrade.
ke kedy asi ?
@viktoria12 pisala tu mamina,ktora pre Ke dava vediet termin kazdy mesiac,ze Ke a okolie az 16teho ☹
☹
Ahojte, opytam sa aj tu, mozno mi niektora z Vas bude vediet poradit. Co vsetko mi treba ak chcem aby mi prispevok na dieta tych 23e ci kolko to je, chodil na iny ucet ako doteraz? Staci mi ist na urad prace a soc. veci a proste dat OP a zmenit to? Ci treba aj nieco ine?

@fufababu pride ti listok a peniaze si vyxdvihnes na poste