Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@kacoorka ja som zapad a neprislo 😉
@mandarinkaa waw fakt?no pekne hlavne ze darmozraci co spia v parlamente maju prachy nacas 😠 tak cakas aj ty ☹
@kacoorka @mandarinkaa ja som zapad a dnes nabehol
Ja mám materskú na účte už od utorka a som z Prievidze,takže to bude skôr v banke a nie v tom kde bývate
Mne nabehli korunky vcera - Vub banka... podla mna by to malo chodit vsetkym rovnako 🙂
a mne nenabehlo nič tak asi až v pondelok,vždy ked je 15 v piatok som mala pen.na učte a zrazu nič ☹
mne nabehli na ucet vcera
@lienka9933 a nabehli Ti už aj rodinné prídavky? Ja som tiež z PD a mne prišiel iba rodičovský príspevok bez rodinných prídavkov!!
@monika2012 Ahoj, mne nabehla celá suma.
..mne nabehla vo stvrtok a kamaratke este stale nic ...takze je to aj o banke...a tiez to zalezi od uradu kedy to poslu...niekedy mi pride na ucet 14 teho a inokedy zas 18 teho..
@monika2012 RP sa vypláca spolu s PnD !! 😉
Mne to vzdy chodilo spolu, ale v piatok mi nabehli len rodinne a rodicak nie 😖 Neviem co sa stalo.
ja som práve pozerala na účet a peniaze mi ešte nenabehli.inokedy som ich už mala a teraz nič.účet mám vo VUB 😒
Ja som bola tento mesiac prekvapená. Mne nabehli už vo štvrtok a to mám Prima banku a na prídavky Tatrabanku. !!!!
mne prisli este na valentina...ale zvacsa do 15teho mi chodi
no a mne este stale nic, je toto mozne?
@danculik neboj, ani mne 😉
Zienky, stalo sa vam uz, ze vam nabehli pridavky, ale rodicovsky nie? A pritom vam stale chodilo vsetko spolu?
Ludia , kedy ich vlastne posielaju z uradu ??? alebo to v kazdom meste inak?? ja este nic a niekto uz aj na valentina mal
mě tento mesíc přišly 13.2.
VUB, som oblast Dubnica/Trencin prave teraz nabehli
Zuno,Košice po pol jednej nabehli 😀
Ahojte baby mám poštovú banku a už včera som mala dostať PN + matersku prvý mesiac nabehla už niekomu?
@nikolka2 Ja ma tiez VUB ale rodicovsky mi prisiel este 13teho 🙂 ak dostava niekdo matersku ta chodi nieskor ale to zalezi od zamestnavatela
@nelka012 včera? veď včera bola nedeľa, no nevadí, ani ja som ešte nedostala materskú , čakala som ju v piatok a nič, mám VÚB
@sonazitnanova vôbec to nezáleži od zamestnávateľa, materskú vypláca sociálna poisťovňa a nie zamestnávateľ

baby mne taky nic, sa mi vidi ze idu od zapadu na vychod cize my sme zasa na chvoste, dovi dopo, ja mam postovu banku ked pridu prachy v pondelok co je uz jasne viete co to bude)?cierna smrst a ja sa k rodicaku dostanem tak 22ho 😠