Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lilly0812 no nic ine nam neostava len cakat....no ved to a ide vikend a zase bez penazi ak to nenabehne...je to o nicom.....dakedy poslu 11 a dakedy 17 teho idu mi na nervy...minule som im volala ze co sa stalo...tak vraj mali toho vela...hlavne ze ked tam clovek pride su furt na obede... 😒
@vladik2013 to si vystihla a dnes je okrem toho neuradny den a stejne nemam kredit mozem si piskat. Ak nenabehne tak tam zajtra asi nabehnem, mohla som si ju nahrat ked vravela datum odoslania penazi
@vladik2013 maš pravdu ako človek vie že pridu ale aj mna hneva že niekde už maju a mne napriklad pride až o 2dni,ako zda sa mi to nefer,ale čo už budme rady že nam pošlu 🙂
@lienkaam16 tak hadam aj mne dnes pípne 🙂 ja mam otp a čakaááááám a etse nic
@tutky ved to ...ako teraz je to lepsie mala uz nepotrebuje mlieko a plienky ale ide do skolky a treba mi pokupit veci pre nu na zimu...a vsetko je take drahe... ☹
@lilly0812 tak si ju mozes nahrat zajtra ak tam nabehnes a das ju na youtube 😉
Senec teras pipla sms
@vladik2013 ha ha ha 😀 vtipne. Kaslem na nu
BB slsp a Mbank nabehli
@lilly0812 no co uz aspon daco vtipne ked uz polovica z nas ma depku ze zase nic neprislo... 🙂
PREšOV Tatra banka, prave prisli peniaze, pozdravujem Vas dievcence a nech ich mate vsetky cim skor na uctoch 🙂
Skontrolujte si ucty mne neprisla sms ale na ucte uz mam
TB Sala uz na ucte 🙂
Vranou ma niekto?????
Slsp pip
kamoška z DK slsp uz ma takze ja budem cakat do 18.00 kym mi posle Vub na ucet... 🙂
kosice mate už nikto na ucte???
@vladik2013 😀 ja detto znova vzývam VUBku píííípni pííííípni 😀
@denduska no ta vub si dava na cas...ale tak hlavne ze pridu...len skoda ze niekedy az vecer...a odkial si???
Michalovce Raiffeisen zas ma cas ☹
@vladik2013 Košice..ako po minulom mesiaci keď došlo okolo 17.00 budem rada ak dôjde dnes 😝
Ružomberok ZUNO a OTP už nabehla
Pb slsp uz su 🙂
BB Tatra banka pred chvilou nabehol...
@denduska no to ti verim mne raz vub poslala o 18.30 skoro ma porazilo cez den som uz ani nedufala ze mi dojdu. 🙂

Ružomberok Slsp práve pípla sms 🙂