Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Zienky a pridavky a materska chodi zvlast? alebo spolu? lebo ja som si menila chodilo mi postou a teras prvy krat na ucet.ale prisla mi len materska,,to akoze 23 mi poslu postou?? 😀
Mne došli len príspevky na deti, ale zo sociálky materská ešte nie, dúfam, že zajtra sa budem viac tešiť 😉
VUB Stara Lubovna,nabehli do obeda
@alexandra206 keď si posielam do zuna, alebo zo zuna do vub, vždy to na druhý deň mám 🙂 aj teraz tak nabehli, len neskoro prišli 😉
@emuska27 aj my sme bolu v deichmane. Ale ako sme jej ich chceli obut,tak hned zacala kopat,kricat,plakat. . . . no ostuda ako hrom. Tak som si nakoniec povedala,ze jej ich objednam cez net,ked ich bude mat doma na ociach tak ich bude chcet ( mam to vyskusane). Len teda pojde hlavne o cislo topanky.
Dostali ste rodicak? Myslim dnes alebo vcera, ja dostavam 16 teho doobedu a stale nic 😠 mam csob banku a doteraz som nemala niky problem az dnes stale nechodia 😠
@katuskatt ja nerada obj,naj je vyskusat..nuz sme boli dnes z malou v meste..sme,aj oplieskali almuznu 😀 cizmy som kupila v tesku a snehule v deichmane..este ze tam maju tie rozpravky pustene.ale bolonto rychlo nastastie..tak sme uz na zimu vybavene..ma,1novu a 2stare bundy..topanky vselijake,oblecenia ze skrina puka 😀 kebybnepoprchavalo sla by som sa snou aj do mesta prejst..ona je nakupna maniacka 😀
baby uz vam dosiel rodicak??????? ja mam prima banku a nic nepiplo aj ked pridavok na dieta dosiel, asi tam budem musiet zajst kde nastala chyba
@cheria ani mne ešte neprišiel rodičak iba prídavky na deti a to včera... nechápem vždy mi to chodilo spolu.
unicredit prišiel v pohode.
do tejto témy píšem poslednýkrát.
tetušky si termíny nevymýšľajú, dostanú dátum uzávierky. a posielajú na ďalšie oddelenie, kt. zadá príkaz na úhradu. Ale POZOR, dátum uzávierky sa nerovná dátumu splatnosti. Takže ak @lilly0812 oznámili, že peniaze poslali v pondelok, bol to pravdepodobne dátum uzávierky. Splatnosť bola zadaná na neskorší dátum.
A peniaze aj tak prídu všetkým, rozčuľovanie sa nikomu nepomôže, a nadávanie na úradníčky už vôbec nie. tie sú v tom úplne nevinne.
Rodicak a pridavky mi chodi na ucet vzdy 16.tento mesiac uz 15.ucet mam u slsp
baby co mate ucet vo vub. nabehol vam rodicak? lebo mne doteraz nie. dakujem
Nabehol uz minuly tyzden. Mam VUB-🙂
Kosice a okolie - 13.11.2015 😉
Baby kazdej z Vas chodieva rodicak inac a kazdy mesiac riesite to iste.

Baby, a prispevok na starostlivost kedy chodi, neviete? Teraz by som mala dostat prvykrat, takze vobec netusim..