Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Babenky ja len ze VUB Nitra prave nabehol.
Michalovce raifeisen dnes doobedu
vub teraz okres NO
VUB Stara Lubovna nabehli na obed 🙂
Zilina VUB pred chvilou nabehol konecne 😉
Trnava VUB mam
uz mi nabehol asi oklo 18-tej to je sila ....VUB..
tak mne az po 17.00 VUB !!!
Komonto co je..3ti mesiqc po sebe..po 17tej!!!vubka trnava..uz som,mala nervybze az..ine bankybuz rano..aj mne kedysik kolon11-12tej..cim dalej,pozdejsie
ahojte vie niekto ako to bude pred vianocami?vraj maju byt 12 peniažky je to pravda?dik za odpoved ked niekto odpise
@emuska27 vazne a este tvrdia ked sa tam pojdes pytat,ze to nie je ich chyba,ze to zalezi kedy posiela statna pokladnica peniaze....este aj v ramci banky su vyplaty o druhej rano,a to nam tiez tvrdili,ze to zalezi kedy uctovnicka nahadzuje cez IB...ved hej,ochotna pani vo firme taha nocnu 🙂
V Decembri posielaju vždy skôr.Takže kľudne aj toho 11-teho.
tak ked to je tak tak super ze budu skor peniazky v decembri 😀
@deniskami Už som to tu xy-krát písala. Každá banka môže "podržať a točiť" peniaze max. 24 hodín - a to len v prípade ak to ide z jednej banky do inej. Ak máš napr.VUB a niekto ti pošle z VUB tak ich máš na účte okamžite. Ja nemám z VUB teda žiadny problém. Napríklad partner pracuje v DE - pošlú mu peniaze z DE účtu v utorok poobede a ja ich mám na účte max.vo štvrtok ráno - zo zahraničia platí deň podania+jeden deň. 😉
to by bolo super keby prišli 11decmbra KE okolie ale nieje to na 100percent alebo áno?
Dik za info
Babule neviete ktora mamka tu pisala ze Kosice a okolie budu posielat peniazky 8.12.stale sa tu nekto pyta a ju tu mamku v debate nemozem najst.nemozem si vzpinrnut na jej nick ale pametam si ze viac sa jej na to pytalo a asi 3x to tu pisala ze to tak bude.

@ikuska31 asi tak o 15:00