Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
ani mne nenabehol, tiez mam VUB. ale ja ani neviem, ci mi nabehne tento mesiac. lebo 5.marca som nastupila na rodicovsku a v ten den som odniesla aj papiere na urad...tak snad mi rodicak tento mesiac poslu, lebo ked nie, tak pruuuser preveliky...
Toto je ake cudne, uz 16.steho a este nic. Cakaju mi platby, vsetci chcu mat vsetko do 15. steho, ja to nechapem, vobec sa s nami neponahlaju :(
@vcielkamaja le urcite ti pride, ako pozeram, vsetky cakame 😀 dost vysoky datum a oni nic :(
ČSOB a stále nic.... Z čoho majú tie slobodne mamičky kupovať plienky???otrasne
ani ja nemam este na ucte rodicak, tiez mam VUB ... tak som zvedava kedy sa zdohadaju alebo by som rada vedela co sa deje ... no ma to maximalne hneva 😠
ani mne este stale nic... 🙄
Ahoj holky já mám prima banku a přišel už v pátek
Ani mne stale nic a vacsinou uz som mala RD 15 ho doobeda :-/
V kazdej banke sa pripisuju inak,v Csob o 10 al. 13 ak je to z inej banky,ale 16 najneskor vzdy prisiel. Uvidime po 10 🙂
ahojte ja mam slsp a peniaze este nikde....nechapem ze jedny peniaze a kazddemu pridu inak..mi mohli aspon v jeden dne a nie cely tyzden chodia....
Trnava tiez este nic tatra banka
ja mam tatrabanku a este zatial mi nic neprislo
dievcata mne chodieval 20teho a ostatne tri mesiace "velkopansky" 18teho...takto skoro, ako tu pisete este ani raz neprisiel....
ja mam tiez tatrabanku a este nic a nikdy som ho nemala neskor ako 15
ja mám VUB a RP mi chodil 15-teho, ale pozerám, že dnes 16. a stále nič. ☹ Som zvedavá, kedy to nabehne 😒
Ja mam sporitelnu a este sa mi nestalo ze 16. nic...
zda sa mi to dost divne, ze viacere banky a tento mesiac nic ☹ ☹ ☹ ☹
@diusik myslim ze nie, ale platby mi pekne odisli 🙂 🙂 🙂
neviem,kedy presne to uz bolo,ale tiez sa raz stalo,ze RP nabehol 16 az poobede
no mne je uz teraz na grcanie, kedze 15teho mi stahuju hypoteku a doteraz som vzdy 14teho pripadne najneskor 15teho mala RP na ucte...tiez by sa niekto mohol spamatat, ze tu ludia cakaju aj na tu almuznu ako na spasenie, ked im vacsinou 15teho odchadzaju vsetky platby...:(((
ja už mám. Včera o 16tej bol tam. Ako to, že vy nie? 😲 to sa stáva bežne?
@zumeli mne uver isiel dnes rano a tak som uz v minuse, velka vdaka 🙂 🙂 🙂 🙂
ani mne furt nič ... a to väčšinou už 14-15 mám na účte a odchádzajú mi platby 15-teho tak "super" ... 😠 a vraj to už z upsvar odišlo. že treba volať až okolo 20-teho, ak nenabehnú peniaze, no ďakujem ...
@andrejka1974 mne pred chvilou stiahli uver - teda tych par eur, co som tam mala, cize som na nule a zrejme bude este aj nejaka dohra z toho :(
ja som tam tiez volala, a ze maju splatnost na tento mesiac stanovenu na 16-teho....

ani nám ešte neprišiel :( a máme VUB....a ani materská mi neprišla :( neskutočné...som zvedavá kedy príde....jooooooooooooj :( :( :(