Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj tak oni maju stanovenu na 16teho?! ahaaaaaaaaa, no tak to je potom vsetko v poriadku, ved banky, energetika, najom a ostatne zalohove platby trpezlivo pockaju... 😠 😠 😠 mam nervy!
ak je splatka dnes, stiahne sa to, co je na ucte a zvysok potom. Neviem, aky mas uver, mne ked neodide hypoteka 15, este 16 je OK, ak ani 16, hned mam 35 Eur pokutu :( Preto tam vkladam peniaze, aby k tomu nahodou nedoslo.
teraz nabehlo 🙂 slsp zilina
ved ano, aj my si vzdy davame pozor, aby sme tam vlozili peniazky vcas, len teraz som sa ako na potvoru spolahla, ze RP dovtedy nabehne a nic...hypoteku mame splatnu vzdy 15teho a stahuju ju 16teho nadranom, cize zrejme teda zaplatime nejaku pokutu z omeskania...ved mame na rozhadzovanie, tak preco nie...
mne síce chodia na účet iba prídavky na deti, ale zatiaľ ešte nič nie je - OTP banka Žilina. Aspoň dlhšie vydržia 😉
TB stale nic
mne uz 10 let NIC 😎
nabehla teraz slso 🙂
Mne prisla teraz tatra banka ZA
TB TRNAVA PRAVE NABEHLA
teraz TTB ... dávajú si na čas 😖
no super,konecne a ide sa vyberat 🙂
aj my uz 🙂
ja mam Tatrabanku a este mi nic neprislo... tento mesiac si davaju nejak nacas...
TTbanka nabehol rodicovsky 10, 43 PN- ka este v nedohladne
SLSP prave dorazil 🙂
ja som mala uz v piatok
Mne uz dosli pred dvoma hodinami
VUB Zvolen zatial nic :/
nám už včera Handlová SLSP
aj my už máme o 10,ooh, poštová banka 😉
Vub akurat prisli
VUB Nové Zámky stále ništ 😠
RK slsp tiez uz ma ...konecne
VUB Galanta nic (PNka) ☹ Asi zajtra zavolam do socialky....

@zumeli ahoj, ak dobre rozumiem, nestiahli ti celú splátku? tak potom zvyšok stiahnu po tom , ako nabehnú peniaze. banky to majú nastavené tak, že ak máš splatnosť dnes, tak je to ešte o.k. ak sa mýlim, opravte ma.
aj mne sa to už stalo, musela som rýchlo vložiť peniaze v hotovosti - ešte v deň splatnosti úveru a žiadnu sankciu som neplatila.