Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@rebellefleur presne suhlasim aj mne sa to stalo...v lete myslim 2 roky dozadu ma nechali tiez bez materskej, zevraj nejaka chyba a dokonca pani co ma mala na starosti mala dovolenku a nikto iny to pozriet a urobit nemohol , kde bola chyba, tak som dostALA az o 2 mesiace neskor akoze so slovami "prepacte stalo sa" . a nikoho nezaujimalo ci mam z coho zit... takze bohuzial aj takto to na Slovensku funguje... ☹
no neskutočne som naštvanááááá ,vianoce pred nami a zabudli mi poslať rodičák to akože kde sme ,včera som volala povedali mi že mam prísť že mi to zrobia prednostne a dnes mi povedali že prepáčte stava sa to ,na budúci mesiac mi pošlú spätne ,niekde sa stala chyba ,jedna povie tak druhá tak ,bola som to riešiť pri riaditeľke a pani riaditeľka dovolenkuje
@jutka1509 z akého dôvodu ti neposlali rodičovský? čo konkrétne ti povedali?
stáva sa to ale pokiaľ nerobia nič s dávkami tak toto sa nesmie stať, pokiaľ je všetko ok, lebo sú nastavené všetky dávky do troch rokov dieťaťa a potom sa opätovne spúšťajú.pokiaľ nepríde k zmene zákona, lebo všetky dávky sú ohraničené.
Maminy z BA3, rodicak vam uz nabehol? Dakujem za info. Menila som TP a mam obavy, ze to dakde dototo :/
@lalinko2010 mne končila materská 13.11 ,tá mi aj prišla z prídavkami spolu 100e ale rodičák nie ... že niečo sa stalo v systéme ,že mi pošlú v januari
@jutka1509 materskú ti platí sociálna poisťovňa. neviem kedy si podávala žiadosť na rodičovský príspevok ale isto ešte v 11/2015 a tak sa im podarilo nespracovať dávku, nepoteší pred Vianocami ale potom v januári poteší plus 203eur ak majú ešte jeden výplatný termín tak ti ich pošlú ešte v 12/2015
@lalinko2010 Určite ich už nepošlú v decembri.
@evittam myslíš? my máme dnes výplatný termín ešte takže...ochota pracovníčky ak je tak pošle.
@lalinko2010 Najskôr to musia mať spracované a dané do systému a ak jej povedali, že až v januári tak až v januári-asi vedia prečo....
@evittam - mi to zrobia prednostne - a dnes mi povedali že prepáčte stava sa to ,na budúci mesiac mi pošlú spätne ,niekde sa stala chyba - preto som napísala že keby bola pracovníčka ochotná, tak to spraví, nevydáva sa žiadne rozhodnutie, takže je to asi tak 30 minútová robota na spracovanie...čiže ochota!
zeny neviete ktoreho je druhy vyplatny termin?dakujem
@julka31111 včera, aspoň u nás.
a vy ste skadial? no co ja som volala takze ze vraj zajtra vyplacaju ci co nechapala som ale daco takle ze do 23 by som mala mat :D ale dakujem
uz ma napadlo ze uzavierka :D :D 😀
KE a Kosice okolie - 15.1.2016
zdravím vás dievčence,vie mi niektorá podat info k akému dátumu sa vypláca rodičovský príspevok a či sa vypláca aktuálny mesiac alebo pozadu?dik
Dievcence a partizanske neviete kedy budeme mat?
Dakujem vam 🙂
Nmnv neviete kedy?????
@lalinko2010 nmnv kedy nevies
@lalinko2010 nevieš náhodou kedy budú chodiť teraz peniaze na účet? Zdá sa mi to dosť blbé žeby min.mesiac 11. A teraz 15.

@emuska27 idem to vyskusat dakujem ti 😋