Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Baby myslíte, že dnes príde materská dávka ? Nie rodičák, ale materská, nefunguje mi internetbanking a bakomat až v meste vrr 🙄 😠 Ďakujem 🙂
@126 ahoj, tento mesiac to bude 15teho. Boli Vianoce, skorší výplatný termín.
@moni244 my zajtra máme výplatný termín a na účte budú peniaze okolo 15teho.
ale každý mesiac jedno a to isté sa opakuje, peniaze na účte a potom na druhý deň sa objaví otázka že kedy budú peniaze na účte o mesiac? 😠 😀
@poleva to je výplatný termín, vtedy idú peniaze z úpsvar ale na účte sú do dvoch troch dní. zväčša toho 15teho. ak to nie je víkend alebo nejaký sviatok!
Ja by som sa nenahnevala keby pride aj dnes INAK AKO TO JE S TYM ZVYSENIM KTO TO DOSTANE??? LEBO RSZ TAK POVEDIA RAZ ONAK
@moni244 pracovat nestačí,dieťa musí chodit do jasiel a to plný mesiac o čom musí byt vystavený doklad alebo je pri dietati legálna registrovaná opatrovatelka so živnostou ktorá vie tento doklad vystavit...pretože na základe toho sa dávka dostáva...to sa dáva vždy 1. v mesiaci na sociálku...takže také jednoduché dostat to to nie je 🙂
Zda sa mi ze v Ziline maju len dnes uzavierku,lebo v piatok som tam bola este dake papiere zaniest a boli tam len do 12 tak to by asi nestihali este aj uzavierku spravit.
aha...no bude sa to musiet asi nosit mesiač čo mesiac,také som mala posledné info...od kompetentných,ale uvidí sa...nikto poriadne totiž nevie...ako vždy...

@marian86 A zase o tom istom - áno záleží od okresu, kraju ale nie od banky. 😉