Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
To sa neda spoliehat,ze ked podvakrat prisli za sebou 12.,ze teraz vzdy....oni urcite pridu...kedy,to nijak neovplyvnime
@lilly0812 13.teho chodilo len ak to bol piatok a tiež nie každému....
Už to konečne pochopte-že oni prídu...kedy to nezáleží na nás. 😉
Ak je týždeň tak ako teraz, tak neprídu skôr ako 14.-15., ak je 15.teho v sobotu-tak prídu 14.teho v piatok ak v nedeľu tak možno 13.teho v piatok ale najneskôr 16.teho v pondelok. Ak je 14.-15.teho pondelok-utorok - tak aj tak začínajú chodiť....
Kokos fakt ste tu niektore take vymudrene ze to az v riti skrabe,ak sa niekto pyta ci bola ci bude tak odpovedajte k veci a nie tie vase primitivne litanie co nikoho nezaujimaju..
Ja nechapem,ze si to matky nemozu zapisat za usi.Poniektore maju i 3 deti a dostavaju matersku uz nejaky piatok.. 🙂 vyplatny termin vieme...tym ze sa tu bude vypitovat od 10teho davky neurychli... 😉 Amen
nikto sa ta nanic nepytal tak neodpovedaj na moje otazky dikyyy
@katkapatrik moja reč ☺👍👍👍
prečo si poniektoré myslia, že keď sú upsvar úradné hodiny do 12tej, že potom nerobíme nič? normálne sme do 14tej, prípadne ak je veľa roboty, pred uzavierkou tak aj dlhšie, vo štvrtok máme nestránkový deň ale NORMÁLNE sme v robote a to od 7mej do 15tej, lebo tak máme pracovnú dobu. tým že úradné hodiny končia o 12tej, neznamená že vypíname pc a telefóny a odchádzame domov!
@lalinko2010 konecne nieco mudre!!!!
@lalinko2010 Nemyslím, že si to tu niekto myslí, teda ja určite nie - a nikto to tu ani nenapísal. Zase trošku od veci.....
@evittam
- tomasko27 Zda sa mi ze v Ziline maju len dnes uzavierku,lebo v piatok som tam bola este dake papiere zaniest a boli tam len do 12 tak to by asi nestihali este aj uzavierku spravit.
Boli tam len do 12tej a to by asi nestihli ešte aj uzavierku urobiť.....Uzavierku vieme urobiť aj o 15tej ak je dovtedy termín, čiže nekončíme o 12tej len kvôli stránkovým dňom ktoré sú do 12tej...
Mne je jedno kedy pošlú len nech mi pošlú a pekne aj za december keď na mňa zabudli
@lalinko2010 No o tom potom.A keby aj tam boli do 14 co asi tazko tak ta uzavierka nebola v piatok,lebo by mi povedala aby som to doniesla rano aby to stihla nahodit do pc lebo bude uzavierka a kazdy mesiac to tam nosim tak viem co ako a sestra tam robila.A to ze vo stvrtok je nestrankovy den viem a viem ze su tam aj vtedy lebo som raz niesla papier aj vo stvrtok lebo uz bol vysoky datum a uzavierka.
@lalinko2010 Aha, to som prehliadla, ale nemyslím si, že je niekto taký hlúpy, že si myslí, že pracujete menej ako 8 hodín denne - teda aby to vyšlo týždenne-ale tiež pravda, že nikdy nevieš. A kto si čo myslí je mi na jednej strane úplne jedno-ja som ti už napísala, že si to nemyslím, lebo viem, že pracuješ aj keď máš nestránkový.... 😉
@evittam ale žiaľ sú takí hlúpi že sa ma spýtajú vo štvrtok že kam idem ráno o 7mej že šak nemáte stránkový deň, nerobíte.
@lalinko2010 To fakt? No, bohužiaľ nájdeš blbých ľudí, čo už...
@evittam je to tak a to sa neraz stalo, ale vybavíme aj vtedy ľudí, neni problém. ale takéto otázky sú, že keď máme stránkové dni do 12tej, tak sa spýtajú, že šak o 12tej idete domov. no jasné, ale tak nevadí. sú aj horšie veci na svete.
DOSTAL už niekto rodičák ?? 🙂 nech sa tu rozbehne diskusia 🙂
@poleva 😀 bavi ta to co? 😎
@alchemilkazltozelena cakam na bryndzaky , aj na rodičak :D
@poleva 😀 dala by som si,,,pripisuju ti aj poobede? mne len okolo 10 30,,,pozdrav mamku hihi
@tomasko27
No o tom potom.A keby aj tam boli do 14 co asi tazko - toto som nepochopila - čo asi ťažko? že sme do 14te? áno sme a niekedy sme aj do 18tej v robote, hlavne pred uzavierkou, prípadne aj cez víkend
- tak ta uzavierka nebola v piatok,lebo by mi povedala aby som to doniesla rano aby to stihla nahodit do pc lebo bude uzavierka a kazdy mesiac to tam nosim tak viem co ako a sestra tam robila.A to ze vo stvrtok je nestrankovy den viem a viem ze su tam aj vtedy lebo som raz niesla papier aj vo stvrtok lebo uz bol vysoky datum a uzavierka.
a keďže tvoja sestra robila na upsvr tak asi podľa nej súdiš ako to na upsvr chodí.....
@alchemilkazltozelena mne len do 12.20 pripisujú
Uvidime 🙂
@lalinko2010 môžem sa spýtat čo treba nosit na úrad každý mesiac? mne rodičovská len začala,tak sa nejak neviem orientovat...dik

Kedy pridu tento mesiac? V decembri uz 11teho a teraz nic