Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lucifuuck uz mi prisli pridu ti urcite neviem co s tym mali fakt.....mne tiez vzdy 14 prisli
@lenocka_lm279 už mám akurát keď si napísala tak som sa pozrela.. A prišiel ti zvýšený či nie?
@lucifuuck normalne to sa materska zvysovala nie rodicovsky
Tatra banka Presov uz mala vcera. 🙂
Bansko bystricky kraj Vub mali ste uz niekto??
baby a kedy chodi ocrka na ucet? bola som na nej prvy krat od 1.12 do 10.12.2015. mam ju cakat este tento mesiac? som myslela ze mi pride spolu s rodicovskym prispevkom. diki za info
@simca444 dufamm .. 😒
ahojte, chcela by som sa informovat doteraz mi chodil rodicovsky prispevok na ucet 13steho az 15steho. nic som tam nemenila este minuly mesiac prisiel normalne a teraz mi este stale nic neprislo. mozu si ony ieco na tom zmenit bezomna?? dakujem
Je tu niekto okres prievidza prosim. Postova banka Mali ste uz rodicak?
No skusiim si tu najst baby z prievidze :/
dievcata... chcem sa opytat, mne dnes dosli len pridavky, rodicovsky nic, a to ma mala tri roky az v marci, je to normalne? nemalo by to prist v jeden den?

@lenocka_lm279 mne vždy chodí 14 teho a stále nemám. Volala som na sociálku a mi povedala ze dnes budú. ☹ tak neviem.. Ani prídavok mi neprišiel..