Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ahojte, prisla vam materska v BA tatra banka ?
@lenocka_lm279 no jaa mám materskú nie rodičovský ☹ a mi prišlo normálne tak ako keď je 31 dní ☹ tak neviem ci to až vo februárovej bude..
zienky, viem ze je tato tema o tom kedy prisiel rodicovsky a materska, ale chcem sa spytat v stredu idem vybavit kocikove, aka je moznost ze by mi to vyplatili este tento mesiac? alebo uz az vo februari? dakujem za odpoved
@mamina2388 až vo februari ...
@mamina2388 kocikovne dostanes az vo Februari
A aké to je kocikovne? To je to co sa dostáva po pôrode ak sa dieťa dožije 28 dní?
zienky kedy chodi PNka a OCRka?mne zatial nic neprislo,diki
@ewka0012 No, uzavierku mávajú cca .max. do 10. v mesiaci ak nie aj skôr - kedysi myslím len do 5., takže ak si to ty dala zamestnávateľovi 28.12. treba zistiť či a kedy to poslal SP. A ide ti vlastne o OČR alebo PN?
Ak ti to neprišlo na účet ani dnes, tak veľmi pochybujem, že ti to príde tento mesiac. Mne vždy chodila či už PN al.OČR max. 15.
je to očr,volala som na nase personalne,povedali ze to dali koncom decembra,ze 5teho je uzavierka a malo by mi to prist,zevraj okolo 20teho,tak pockam no co mam robit
no nedostala som nic,na personalne som volala kvoli tomu ci to odovzdali uradu,tvrdili ze ano,mam si to preverit alebo cakat buduci mesiac?
tak radsej si to preverim diki
Chcete si mesačne zarobiť niečo navyše? Ako na to na http://zarabajnainternete7.webnode.sk/
Ahojte neviete kedy by mala prist vo februari materska 12 ci 15-eho? Bezne mi chodi 14 ale to je nedela.Dakujem
@zuzana33333 ked to vychadza na nedelu tak v pondelok byvaju peniazky
Nevie niekto ked budu korunky tento mesiac????Dakujem kosice
mn este OCR za december nedorazila,taka som nehnevana,ked ja meskam s platbou uz volaju,ale ked mne ma stat poslat a neposle kam sa mam stazovat?na lamparen? 🤐

@lubkaa07 bardejov