Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lucifuuck uz mi prisli pridu ti urcite neviem co s tym mali fakt.....mne tiez vzdy 14 prisli
@lenocka_lm279 už mám akurát keď si napísala tak som sa pozrela.. A prišiel ti zvýšený či nie?
baby a kedy chodi ocrka na ucet? bola som na nej prvy krat od 1.12 do 10.12.2015. mam ju cakat este tento mesiac? som myslela ze mi pride spolu s rodicovskym prispevkom. diki za info
ahojte, chcela by som sa informovat doteraz mi chodil rodicovsky prispevok na ucet 13steho az 15steho. nic som tam nemenila este minuly mesiac prisiel normalne a teraz mi este stale nic neprislo. mozu si ony ieco na tom zmenit bezomna?? dakujem
dievcata... chcem sa opytat, mne dnes dosli len pridavky, rodicovsky nic, a to ma mala tri roky az v marci, je to normalne? nemalo by to prist v jeden den?

@lenocka_lm279 mne vždy chodí 14 teho a stále nemám. Volala som na sociálku a mi povedala ze dnes budú. ☹ tak neviem.. Ani prídavok mi neprišiel..