icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

evittam
10. feb 2016

@domca32 A rodičovský príspevok sa neplatí za dni ale ak sa ti dieťa narodí aj 30.12. tak dostaneš rodičovský za celý december. 😉

domca32
10. feb 2016

@evittam tak to som nevedela..aspon budem o cosi mudrejsia 🙂

janakomancova
10. feb 2016

@evittam Ja len rozmyslam odkial ta poznam 🙂 🙂 🙂 uz viem zazila som ta na mestskom urade ked si tam bola tusim s dcerkou v lete horkoo a si tam take rosambo urobila 🙂

evittam
10. feb 2016

@domca32 Ok, tak si to obehala - v poriadku - ja len pre poriadok - nemusíš hneď vyskakovať a ako som už písala rodičovský si musela dostať za celý december nielen na 5 dní!

evittam
10. feb 2016

@janakomancova heheh, asi viem kedy myslíš - bola som aj so synom - vybavovať pas - stáli sme tam vyše hodiny a nakoniec sme sa dozvedeli, že nič nevybavíme nakoľko ten ich pos...ý terminál nefungoval a pani úradníčka bola veľmi "príjemná a múdra" - dobre si to pamätám 😀 😀 😀 😀 Celú MsÚ - "Kocúrkovo"....
Odkiaľ si zo ZA?

evittam
10. feb 2016

@domca32 Dievča vyzerá, že všetko vybavila až toho 20.1. tak platí to čo som jej napísala...a to je všetko.

janakomancova
10. feb 2016

@evittam ja som splnomocnenie koli prepisu auta vybavovala a tiez malemu pas vtedy 😀 byvame v Zadubni

domca32
10. feb 2016

@evittam AK TU MÁ NEJAKÁ DAMA POCIT,ZE SOM VYSKOCILA(ja som si toho vedoma neni),TAK SA OSPRAVEDLNUJEM!!!

evittam
10. feb 2016

@domca32 Nemusíš sa ospravedlňovať a porušuješ pravidlá fóra tvojim príspevkom. 😝

domca32
10. feb 2016

@evittam nemam pocit,ze som vyskocila do niekoho!! Len som sa zapojila do diskusie

evittam
10. feb 2016

@domca32 Jasné, je to samozrejme len o tvojich pocitoch - tak nepíš za pomaly každú vetu tri výkrčníky. Ale mme je to v podstate jedno - nepoznám ťa, takže asi tak. Len som chcela poradiť a to som spravila. To je všetko.

domca32
10. feb 2016

@evittam Prepáč,zakopávam vojnovú sekeru 🙂

anchelita
11. feb 2016

Baby neviete ci nahodou netreba nahlasovat po novom na socialki ibank a tie sprostosti??? Lebo na vyplaty to treba nie ze budeme cakat a nic nepride

marshmallow
11. feb 2016

@anchelita podla mna na to maju kalkulacky

anchelita
11. feb 2016

Dufam ze anoooo

evittam
11. feb 2016

@anchelita Veď to už funguje rok a až teraz ťa to zaujíma? 😉

anchelita
11. feb 2016

Ponovom co viem sa to nahlasuje pd prveho februara

zuzanapu64
11. feb 2016

vsak tam sa pridavaju len tie nuli a to by malo naskocit automaticky.Co myslite kedy bude rodicak? 🙂

anchelita
11. feb 2016

Mohol by byt zajtra

marian86
11. feb 2016

@evittam č.účtu od 1.febr. banky zaviedli zmeny v platobnom styku, plati len IBAN účet , uz stara verzia neexistuje

evittam
11. feb 2016

@marian86 No veď v poriadku, ale táto verzia - IBAN už začala minulý rok - ak si napr.zadala cez IB obyčajné č.účtu tak si ho IB sám spracoval na IBAN verziu a stále to tak platí.....

evittam
11. feb 2016

V pondelok - dievčatá.

126
11. feb 2016

@evittam tiež si myslím 🙂

zuzanapu64
11. feb 2016

ale mohli by prist zajtra potesilo by.

andrejta
11. feb 2016

@marian86 ja mam TB a ked zadam "staru verziu cisla uctu" tak si to same prevexluje

petatrubicka
11. feb 2016

Ja si tiez myslim ze az buduci tyzden az v utorok je 16.teho

michaela_lm
11. feb 2016

V utorok bude je 16

ikula2
11. feb 2016

Nahliadla som sem, lebo mi nenabehli pridavky a uz mali byt na ucte. Nejde len o IBAN ten automaticky spracovava system, ale ak ste nenahlasili k vasmu uctu predcislie tak od 1.2. vam nepride platba, vrati sa. Ja som u zamestnavatela musela nahlasovat nove a socialka mala cele cislo tak neviem kde sa teraz stala chyba preco peniaze neprisli.

vydrnik
11. feb 2016

Nie tu vo fore ale v inej debate sa jedna zienka pyta ze kto uz ma dnes peniazky,ja si myslim ze by to bylo skoro,no opravte ma ak sa mylim

marian86
11. feb 2016

@ikula2 a ked banka nema predcislie?