Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Zienky podla coho posielaju ten rodicak?
Lucenec a okolie otp vub slsp uz ma.
Ba 5 ma uz niekto ci stale nic?
Ahojte,pred pol hodkou Vub Brezno..nabehol rodicak
nabehol vám rodičák?
Ilava vub mam
trnava stale nic?
čadca ešte stále nič?
Baby tie.čo máte otp banku kedy vám chodi rodicak?
okres Kežmarok SLSP nabehla vam už materska?dakujem..
Baby prosiiiiiiim píšte kto už dostal,aké mesto a banka a nie ci ma to ktoré mesto a banka,stačí si prelistovat komentáre vyššie a uvidíte či vaše mesto malo.....za dve hodiny cez 40 upozornení a na polovicu z toho stačilo prečítať staršie príspevky....
vub presov nist...
@nikita14.88 no aj mne stahuju pozicku polku stiahli a druhu polku som myslela ze pride rodicak .juj asi bude pokuta.
@fidka79 no neviem kolkym sa to dari 😉
Mne uz tiež prišli na učet v tatra banke Banskobystricky kraj
Uradnicky v tom majú riadny bordel. Raz príde 12teho raz 13teho inokedy 14teho. Dnes už 15teho a peniaze nikde. Kedysi chodili pravidelne do 13teho a zrazu nevie?
Stale rodicak mi chodil co ho poberam aj pred 4 rokmi az 16 len teraz posledne dve mesica prisli skor tak mamicky neviem preco niektore tak stresujete...
@lilly0812 vdedy pride skor ked je 15-16 vychadza na vykend a v decembri prisiel skor pre sviatky
@petatrubicka asi preto,že mame nastavene splatky na 15-teho?preto stresujeme!ale zrejme to nie každy chape.. 😀

A neviete kedy v martine