Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Baby prosiiiiiiim píšte kto už dostal,aké mesto a banka a nie ci ma to ktoré mesto a banka,stačí si prelistovat komentáre vyššie a uvidíte či vaše mesto malo.....za dve hodiny cez 40 upozornení a na polovicu z toho stačilo prečítať staršie príspevky....
@nikita14.88 no aj mne stahuju pozicku polku stiahli a druhu polku som myslela ze pride rodicak .juj asi bude pokuta.
Uradnicky v tom majú riadny bordel. Raz príde 12teho raz 13teho inokedy 14teho. Dnes už 15teho a peniaze nikde. Kedysi chodili pravidelne do 13teho a zrazu nevie?
Stale rodicak mi chodil co ho poberam aj pred 4 rokmi az 16 len teraz posledne dve mesica prisli skor tak mamicky neviem preco niektore tak stresujete...
@lilly0812 vdedy pride skor ked je 15-16 vychadza na vykend a v decembri prisiel skor pre sviatky
@petatrubicka asi preto,že mame nastavene splatky na 15-teho?preto stresujeme!ale zrejme to nie každy chape.. 😀

A neviete kedy v martine