icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

petatrubicka
15. feb 2016

@bezka1 ja som si ich nastavila na 20

evittam
15. feb 2016

@bezka1 Tak si nastav splátky na neskôr a nemusíš tu stresovať kvôli jednému dňu.....žijeme v 21.storočí - asi ty nechápeš, že aj toto je možné a je to cesta vyhnúť sa zbytočným problémom. 😉

bezka1
15. feb 2016

@evittam ale aka mudra zrejme nechapeš že to nastavuje banka????rozmyšlam.. 😀

evittam
15. feb 2016

@bezka1 A čo ti nastavuje banka - bez tvojho súhlasu, prípadne podpisu?! Ja rozmýšlam......

bezka1
15. feb 2016

@evittam nemusíš ja som tam bola ja viem a tebe určite nebudem vešat na nos čo musim hradit 15..nechapem načo tu komentuješ ked sa ta to netyka a je ti to jedno tu píšu maminky ktorím to jedno nieje a potrebuju mat na učte platbu už dnes ale to ti asi tažko vysvetlim a ani nemam chut čiže viac na teba nereagujem papa.. 😵

evittam
15. feb 2016

@bezka1 Maj sa. Ak sa ti nepáči čo píšem a ako reagujem tak to nečítaj. Sme na verejnom fóre - môžem napísať čo len chcem a kam len chcem. Chápem tvoju situáciu - niektoré platby proste musia ísť v daný termín-je to normálne a logické, tak ak nemôžem ovplyvniť termín platby, tak sa zariadim tak aby tam tie peniaze vždy boli bez ohľadu na to, či mi ich niekto pošle - ak je to také ako píšeš. Inak sa dá vždy dohodnúť. A to, že to nastavuje banka bez tvojho vedomia nie je pravda - pri žiadnej platbe ani pri úveroch,pôžičkách.....

tutky
15. feb 2016

@bezka1 ja som mala tiež konfrontaciu s jednou milou maminkou sice preto že džubala tu do jednej maminky a ako som si všimla tato mila mamka ktora ma problem s tebou velmi rada mudruje a stale sa zapaja len čo niekto niečo napiše,akokeby striehla že čo mile može niekomu napisať/ určite nie si ani prva ani posledna ktorej davala rady takže kašli na nu a viem že nie stale sa da nastaviť podla seba niekedy ak to vychadza na ten datum tak s tym nepohneš 🙂

172344
15. feb 2016

@bezka1 ved ja som natom tak ako ty nevkladala som tam peniaze lebo som vedela ze pride rodicak ale sklamana som

evittam
15. feb 2016

@tutky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ešte, že sa tu nájde toľko múdrych ako si ty. Ja do nikoho nerýpem a nemudrujem - len píšem to čo je pravda a ako to je. Keď mám raz splátku 10. tak nečakám, že my platba, ktorá väčšinou chodí 12.-15.-16. nabehne 10. a poistím sa - dosť normálne a logické. Ale jasné, ja "nechápem" to, že ste chúdence mamičky na RD a čakáte na 200,- Eur ako na spasenie - tak sa ospravedlňujem za moje logické a racionálne myslenie. Pekný večer želám. A keď chceš o niekom písať a na neho "kydať", tak ho aspoň označ!

lucifuuck
15. feb 2016

@lalinko2010 no co prišlo ti dnes?

tutky
15. feb 2016

@evittam ja som nepisala Tebe pani dokonala a nie som chudatko predstav si každeho tu poučuješ a a ano rypeš nie je to prvykrat-a veľmi si z tych čo čakaju na rodičak srandu nerob lebo nevieš či raz nanho nebudeš čakať Ty

fezan
15. feb 2016

@evittam a možno si nemôže vybrať dátum splátky! jediné čo som si mohla vybrať termín splátky je hypo, inak všetky ostatné platby mám určený dátum podľa zmluvných podmienok a basta, darmo presviedčam a prosím, aby som si mohla posunúť na neskorší dátum - smola, mám si to zariadiť tak, aby som to do toho dňa mala zaplatené. Preto nemám ani zriadené trvalé príkazy.

evittam
15. feb 2016

@fezan Veď ok - ja som to aj tak napísala. Čiže nič iné nezostáva len sa poistiť a mať na účte tie peniaze kedy musia odísť-to je všetko.
@tutky Si vylož nohy a sa ukludni. Ja si z nikoho nerobím ani srandu, ani nepoučujem a ani nerýpem a už vôbec nie som ani pani dokonalá.

bezka1
15. feb 2016

@tutky si zlata viem su tu nejake premudrele čo maju zrejme svoje dni a nemaju doma manžela tak potrebuju zapárat?ale ja sa nedam len tak vytočit čiže nereagujem na take trapky..prajem pekny večer.. 😉

tutky
15. feb 2016

@evittam tak si prečitaj svoje prispevky a nohy si vylož ty určite si už unavena z toho sledovania tu na mk aby si nezabudla 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 niekde prispieť paaaa

1234lubka
15. feb 2016

asi neskoro ale prešov-dosla dnes marodka 😉 😉 rodinne asi zajtra 😉 😉

matuskova003
15. feb 2016

BABY SLSP Ba.... rodičák je na učte 🙂

anickaaa6aaa
16. feb 2016

@evittam nap uver ti len tak splatku neposunu..cca 150e stoji presunuť splátku na iný termin...

lalinko2010
16. feb 2016

@lucifuuck prišlo, bolo 15teho.

enusko
Odpoveď bola odstránená
evittam
16. feb 2016

@anickaaa6aaa Ja viéééém, už som to písala - nechajme to tak, dievčatá, lebo som zase len tá zlá. Veď keď beriem úver tak porozmýšlam na kedy si dám splátky - ak sa to dá - to je všetko. Ak nie tak sa zariadim. Pekný deň všetkým a dúfam, že už všetky budú mať peniažky a budú konečne spokojné.

milu_na
16. feb 2016

LM včera som volala s pani z úradu a vravela ze oni posielali peniažky už v piatok ale že národná pokladnica bude posielať až 15, 16 tak hádam dnes dorazia

kristinka1990
16. feb 2016

@milu_na no dufam ze pridu nikdy my tak neskoro neprisli

1cita
16. feb 2016

Košice ma už niekto??,Dik za odpoved

angie099
16. feb 2016

Bardejov ..... máte niekto??? Ďakujem

moni244
16. feb 2016

@lilly0812 uradnicky za to nemozu, oni nenastavuju platby, kedy odchadzaju

milu_na
16. feb 2016

@kristinka1990 No uvidíme či to tak bude aj ja som čakala že bude v pondelok a nič. Len jedno je smutné že štátne peniaze chodia ako sa úradníkom zachce. Raz sú už 12 a niekedy ani 15...

moni244
16. feb 2016

@1cita
@angie099 platby zacinaju prichadzat pred desiatou, banky rano o osmej nepripisuju

1cita
16. feb 2016

už nekomentuj kazdeho

evittam
16. feb 2016

@milu_na Úradníci za to vôbec nemôžu - majú pevné termíny. Ale to už tu bolo písané veľakrát. 😉