Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lubikan ono ja na tom vela neporiesim, je to priatelova exekucia a aj ked ho nahanam nech ide za slecnou exekutorkou jej tam urobit poriadok, on to ma na haku.. preto som to radsej zaplatila, ked prisla vyzva s vyhrazkou ze ho predvedie policia pred exekutora :P
@lilly0812 no ak ti zablokovala banka ucet a stihali sumu, malo by to byt urobene ako kontokorent - teda mali by sa tie stihanute peniaze odpocitavat. to je daake divne... u nas to tak veru vzdy bolo, ked zablokovalli ucet zamestnancom. Ked sa stiahla potrebna suma (cela aj s prislusenstvom) odblokovalo sa to, alebo ak dal exekturo prikaz na odblok.
@simca06022011 Este som chcela, prosim nerozoberajme tu moje sukromne veci, ak nieco chcete k teme napiste mi to prosim do IP. Dakujem.
Tak...už je 20-teho a rodičovský nikde.
Teraz prišiel 🙂 . Poštárka chodila na 2 krát.
Myslite si,ze v piatok nabehnu peniazky na ucty,lebo mne sa uz stalo,ze ked vychadzalo 15teho v sobotu,peniaze mi dosli v piatok.
Mne chodia 15teho,stale,takze mne este nikdy nemeskali,len teraz vychadza na sobotu,tak dufam,ze budu v piatok.
Ja mam v otp a stale su 15teho na ucte.....
ale ze ake prekvapko,rodicak na ucte...
Aj ja som zvedava,ja som vub takze asi az v piatok pridu ☹
urcite dojde až v pondelok, posledné mesiace meskaju
mne nenabehol, určite asi až v pondelok. Bola som sa pýtať na úrade a povedali mi, že majú platby 12teho a prirátaj si nejaké 2-3 dni kým ti nabehne na účet.

http://www.ske.sk/DocumentList/
dole mozte podat staznost