icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

drobec87
14. mar 2016

@fidka79 Tu nejde ani tak o trvalé príkazy, ako o to, že naše peňaženky už zívajú prázdnotou. A preto sa čaká na rodičovský, ako na spásu. Ale to pochopí len ten, čo tiež žije od do 🙂

alenkajanko
14. mar 2016

Ahojte mám otázočku...akosi som zabudla podať žiadosť o rodič.príspevok....resp. som si myslela, že to porieši zamestnávateľ keď som mu písala žiadosť o prechod na rodičovskú dovolenku....MD mi skončila 22.1.2016 zajtra idem pobehať socialku aj UPSVAR len by som chcela vedieť či mi to spätne preplatia alebo už nie ..ďakujem

severanka90
14. mar 2016

@alchemilkazltozelena to fakt zalezi aj od priezviska? To ma ani nenapadlo...takze najlepsie sa ma nejaka Ábelova ☺. Teraz tu budu baby uz pisat nielen banku, mesto, ale aj priezvisko. Ale kolko radosti pre par chechtakov 😃

simca444
Autor odpoveď zmazal
simca444
Autor odpoveď zmazal
fidka79
Odpoveď bola odstránená
zsuvicska
14. mar 2016

No zase tu jedna mudrA

totatimeka
14. mar 2016

@alenkajanko vyplatia spätne ☺

zuzanatina
14. mar 2016

Neviem čo tu niekto komentuje voloviny... ja nečakám na rodičák... no niektore maminy nan čakaju a potrebuju peniažky ked to ta pani nevie pochopiť nech nevypisuje kraviny nikto sa jej nepýtal na jej názor myslím tým fidka79 🙂

bebka24
14. mar 2016

No neda mi nereagovat,ze rodicak je na pokrytie vydavkov dietata,tak to vacsiu blbost som este nepocula,je to prijem matky ze namoze chodit do roboty.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
alchemilkazltozelena
14. mar 2016

@simca444 cize mi chces povedat ze ked ja byvam v BB a dostavam VZDY 15 eho aj keby voly padali z neba, tak vsetky bystricanky dostavaju 15eho?

bebka24
14. mar 2016

@fidka79 A o dieta sa mi kto postara ked pojdem do roboty?

fidka79
Odpoveď bola odstránená
moni244
14. mar 2016

@fidka79 tu zbytočne niečo písať 😉 😉 😉 😉 oni majú svoju pravdu, vinníka, ktorému môžu nadávať, oni nič nezmenia

tutky
14. mar 2016

@zsuvicska
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ako kazdy mesiac

simca444
Autor odpoveď zmazal
bebka24
14. mar 2016

@fidka79 Skoda minat pismenka na vase nazory, je tu ina tema a netreba vyryvat do inych mamiciek pokial neviete ich zivotne situacie.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
poisinivy
14. mar 2016

Teraz dostaneme peniaze za mesiac februar nie?

cicuska9999
14. mar 2016
lenik15
14. mar 2016

Do práce by ste mali ist tie ktore sem pisete a nemusite, sa hadajte doma z manzelmi, ak este neutiekli. Tema je či vam nabehol rodičovský alebo materská tak vam je vsetkým na dve veci kto a ako ma nastavené platby alebo ci ma prázdnu penazenku. sa musite doma silno nudit

ikuska31
14. mar 2016

Poniektorym myslim tym fidka79 by mali zakazat pisat do tejto diskusie.na jej frustracie a nalady nikto nie je zvedavy.myslim , ze taka "antimama" by nemala byt ani na modrom konikovi a podobne..mamicky si maju radit , pomahat si a nie nejaka...tu urazat.

alchemilkazltozelena
14. mar 2016

@fidka79 z duse si mi napisala...milujem tu vetu ked mi nejaka povie ze *ja chcem byt doma 3 roky a venovat sa naplno synovi/dcere* vtedy sa citim ako keby som bola zla matka ze chcem byt doma *len* 2 roky - krkavcia mater ako keby som bola teraz...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
moni244
14. mar 2016

@ikuska31 a podaktoré by mali pochopiť podstatu, že sa tu má písať, kedy nabehol a nie vypisovať od začiatku mesiaca, kedy dojde, vyplakávať už 8, že ešte stále nič, nadávať na tetušky, že sú lenivé, pomalé, že je to almužna a podobné reči, na ktoré nie je nik zvedavý

majka99999
14. mar 2016

@bebka24 prijem matky, ze nemoze chodit do roboty? Tak preco ho nevezmu matkam, ktore idu do prace, a o dieta sa stara babka napriklad?

rebeka7501
14. mar 2016

@fidka79 tu si každý drží svoj názor, ktorý je ten najlepší. Radšej budú doma XY rokov a na príspevok čakať mesiac čo mesiac.
Ja som išla do roboty po pol roku (prišla by som o miesto) a samozrejme i kvôli financiám (neviem si predstaviť, že by som bola na niekom finančne závislá) a bola som vydatá.
V minulosti tiež nebola RD 3 roky ! Spýtajte sa milé mamičky svojich matiek a starých matiek. Išlo sa do jasiel, opatrovateľkám a stalo sa nám niečo ? Ja osobne som absolvovala jasle a som tu.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
0604katka
14. mar 2016

akoze ja abs.nechapem o co ide babam fidka79 atd....jasne zienky cakaju na rodicak....nie kazda ma mamu,babku,susedu ktora nema nic ine na starosti len bavit susede cca 330 dni v roku dieta,jasle a skolku,v ktorej je volne miesto pre dieta....nakolko skolky su preplnene a je doslovne bitka o miesto.......ak sa vam nejedna o rodicak ci vam nabehol alebo nie....nakolko tema je o tom,,tak pardon, ale naco tu komentujete??to co baby daju sem je ich osobna vec oni niesu zvedave co by ste vy robili v ich,,kozi,,.....a mimochodom vy za odvedenu pracu cakate vyplatu a netvrdte ze nie tak co je zle natom ze zienky sa tu bavia o rodicaku??ak sa nemylim tema je o tom!!!