icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

moni244
14. mar 2016

@0604katka aj tie, čo sa tu furt sťažujú na almužnu, nepochopili tému takže tak, ako si oni môžu povedať svoj názor, môžme si aj my

ikuska31
14. mar 2016

@moni244 no 1. Neviem zeby som pisala nieco na Vasu adresu..ale su dost blbe tu tie komentare a rozne utoky.nech si robi ktora chce co chce doma..kazdej vec.aj to ktora je kolko doma s detmi.to je kazdej jej rozhodnutie tak preco to ma niekto cudzi riesit.ja zase "milujem" vsetky "dokonale " matky co stihaju perfektne pracu,rodinu, deti...perfektny nie je nikto ...a kolko zien je samych s detmi naozaj odkazanych na len tieto peniaze,bohuzial tak to je..tak to riesia.trosku tolerancie a empatie by tu nebolo na skodu - myslim.i ked je pravda ma sa pisat ci prisli materska alebo rodicak na ucet..basta

moni244
14. mar 2016

@ikuska31 len keď sa to opakuje mesiac, čo mesiac, stále tie isté, tak už človek niečo napíše, keď sa tu prestanú furt sťažovať, prestanú im tu aj ostatné písať, že s tím majú niečo robiť

ikuska31
14. mar 2016

@0604katka presne !!

drobec87
14. mar 2016

@fidka79 Nevyjadrujem sa 🙂 A manžela mám, o to sa neboj. Inak som napísala priamo o sebe, len som chcela objasniť situáciu. A ak sa tí téma nepáči, neviem na čo tu prispievaš. Pekný zvyšok večera prajem 🙂

deniskami
14. mar 2016

Boooze baby,teraz som prisla na konika a vyskocilo mi v upozorneniach ze jedna plus cez 100 dalsich pridalo prispevok tu do fora...citam spätne a asi len tretina je k teme a zvysok zas hadky,urazky a osocovanie...toto forum by mal #admin zavriet,uz stratilo svoj ucel ☹

zuzanatina
14. mar 2016

Fidka79necítiš sa trápne s tymy urážkamy na mamičky ktore chcu byť doma s deťmi....

majka99999
14. mar 2016

@fidka79 preto pisem, ze je to prispevok na dieta, nie na rodica, co nepracuje. Pretoze potom by ho nemal podla logiky dostavat, ak uz pracuje.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
alchemilkazltozelena
14. mar 2016

@zuzanatina a ty sa necitis trapne ze neovladas pravopis? :-O

fidka79
Odpoveď bola odstránená
bebka24
14. mar 2016

@majka99999 Dobre, ked to beriete takto tak ja sa pytam preco ho zoberu ked ma dieta 3 roky? Potom uz na dieta vydavky niesu?

zuzanatina
14. mar 2016

Vy dve máte čo hovoriť ... načo píšete do diskusie keď píšte voloviny....

timlubka
14. mar 2016

@ikuska31 súhlasím s tebou načo tu prispieva .mne tiež manžel zarába ale ja nechcem byť na nom tak závislá a ked momentálne nerobím aj tak potrebujem sa cítiť nezavislo, a nemyslím tým to že mi nedá peniaze ked potrebujem a este nie kazdy býva v bratislave tu na východe si nájde ťažko žena robotu aj ked je bezdetna načo niekto prispieva ked sa ma tak súper a nečaká za rodičovskym nechapem prečo este niekoho ponizuje

timlubka
14. mar 2016

@ikuska31 súhlasím s tebou načo tu prispieva .mne tiež manžel zarába ale ja nechcem byť na nom tak závislá a ked momentálne nerobím aj tak potrebujem sa cítiť nezavislo, a nemyslím tým to že mi nedá peniaze ked potrebujem a este nie kazdy býva v bratislave tu na východe si nájde ťažko žena robotu aj ked je bezdetna načo niekto prispieva ked sa ma tak súper a nečaká za rodičovskym nechapem prečo este niekoho ponizuje

domca32
14. mar 2016

Boooooha zeny,no sklamali ste ma :( :( prihlasim sa a tu HORIIIIIIIII !! :( No Maria Bohova,este ze som tu nebola,bo aj mna by ste zhltli aj speniazmi 🙂 🙂 🙂 prihlasim sa,million styristotisic UPOZORNENI a z toho 89% hadka medzi 4ucasttnickami 🙂 🙂 odpadavam,damy !!!

miselka2015
15. mar 2016

@shania31 dakujem 😊☺️

evittam
15. mar 2016

@bebka24 Prepáč, ale prečo by sa ti mal starať štát o dieťa? Je to dieťa štátu alebo tvoje?
A nič v zlom dámy, ale súhlasím s @fidka79 - má absolútnu pravdu a nikoho neurazila, len možno asi "stúpila niekomu z tých čo sa stále sťažujú na tú almužnu na otlak" a taktiež s @moni244 - tiež má max.pravdu v tom, že ak teda je téma o tom, či niekomu nabehol alebo nie RP alebo MD, tak sa majú obe strany zdržať komentára a nie, že teda tie čo stále čakajú na tie peniaze ako na spasenie sa furt sťažujú (to tu nikoho nezaujíma) ako aj tie, ktoré ich posielajú do práce a podobne (to tiež nikoho nezaujíma). @0604katka - máš 2 metre na jednu vec. 😉

michelle34
15. mar 2016

TT mal už niekto?

sabinka777
15. mar 2016

Galanta mal uz niekto

anie123
15. mar 2016

PO mal už niekto

alchemilkazltozelena
15. mar 2016

@domca32 tak si zrus odber upozorneni a mas pokoj, nemas co riesit.....

emilyyy11
15. mar 2016

@anie123 este nie, ked dnes tak ratam okolo 11:30-12:00 🙂

diwa
15. mar 2016

@fidka79 "ale nech nenariekaju akaa almuzna...ved mozu ist pracovat a tuu "almuznu" pouzit na starostlivost o dieta..kazda ma tu moznost"..obvykle taketo debaty fakt prechadzam bez pozastavenia..no niekedy mam pocit,ze cloveku treba otvorit oci..hlavne tato veta ma dostala - "Kazda ma tu moznost"..Vazne si to myslis? od svojich 15tich som najprv brigadovala,kde sa dalo..hned popri skole som sa zamestnala vo firme, kde som vydrzala az kym som neotehnotnela..ked som porodila, po pol roku na materskej som zacala podnikat, len aby som nebola na krku muzovi..a potom mi dcera ochorela na rakovinu..musela som poziadat znovu o prispevok od statu.ostala som s malou doma,bez prace..NIe preto,ze som leniva,nie preto,ze mi to vyhovuje,ale preto,ze som musela.Takze prosim netvrd, ze "kazda ma tu moznost". NIkdy nemozes vediet,cim si ten druhy prechadza a preco nemoze ist pracovat.A kym zacnes druheho odsudzovat, sakramentsky sa presvedc,ze na to mas dovod.Pekny den

mona232
15. mar 2016

Galanta,ma niekto?dakujem

3marhulka3
15. mar 2016

Baby PB, PRIMA banka nic...takze to pride uz asi az zajtra🙂 inaj vzdy do 10 mavam 🙂!

shania31
15. mar 2016

Okres SC uz

sabinka777
15. mar 2016

Dufam ze neska galanta dojde

zymga
15. mar 2016

Michalovce ma niekto?dakujem