Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@moni244 no 1. Neviem zeby som pisala nieco na Vasu adresu..ale su dost blbe tu tie komentare a rozne utoky.nech si robi ktora chce co chce doma..kazdej vec.aj to ktora je kolko doma s detmi.to je kazdej jej rozhodnutie tak preco to ma niekto cudzi riesit.ja zase "milujem" vsetky "dokonale " matky co stihaju perfektne pracu,rodinu, deti...perfektny nie je nikto ...a kolko zien je samych s detmi naozaj odkazanych na len tieto peniaze,bohuzial tak to je..tak to riesia.trosku tolerancie a empatie by tu nebolo na skodu - myslim.i ked je pravda ma sa pisat ci prisli materska alebo rodicak na ucet..basta
Boooze baby,teraz som prisla na konika a vyskocilo mi v upozorneniach ze jedna plus cez 100 dalsich pridalo prispevok tu do fora...citam spätne a asi len tretina je k teme a zvysok zas hadky,urazky a osocovanie...toto forum by mal #admin zavriet,uz stratilo svoj ucel ☹
Fidka79necítiš sa trápne s tymy urážkamy na mamičky ktore chcu byť doma s deťmi....
@fidka79 preto pisem, ze je to prispevok na dieta, nie na rodica, co nepracuje. Pretoze potom by ho nemal podla logiky dostavat, ak uz pracuje.
@zuzanatina a ty sa necitis trapne ze neovladas pravopis? :-O
@majka99999 Dobre, ked to beriete takto tak ja sa pytam preco ho zoberu ked ma dieta 3 roky? Potom uz na dieta vydavky niesu?
Vy dve máte čo hovoriť ... načo píšete do diskusie keď píšte voloviny....
@ikuska31 súhlasím s tebou načo tu prispieva .mne tiež manžel zarába ale ja nechcem byť na nom tak závislá a ked momentálne nerobím aj tak potrebujem sa cítiť nezavislo, a nemyslím tým to že mi nedá peniaze ked potrebujem a este nie kazdy býva v bratislave tu na východe si nájde ťažko žena robotu aj ked je bezdetna načo niekto prispieva ked sa ma tak súper a nečaká za rodičovskym nechapem prečo este niekoho ponizuje
@ikuska31 súhlasím s tebou načo tu prispieva .mne tiež manžel zarába ale ja nechcem byť na nom tak závislá a ked momentálne nerobím aj tak potrebujem sa cítiť nezavislo, a nemyslím tým to že mi nedá peniaze ked potrebujem a este nie kazdy býva v bratislave tu na východe si nájde ťažko žena robotu aj ked je bezdetna načo niekto prispieva ked sa ma tak súper a nečaká za rodičovskym nechapem prečo este niekoho ponizuje
Boooooha zeny,no sklamali ste ma :( :( prihlasim sa a tu HORIIIIIIIII !! :( No Maria Bohova,este ze som tu nebola,bo aj mna by ste zhltli aj speniazmi 🙂 🙂 🙂 prihlasim sa,million styristotisic UPOZORNENI a z toho 89% hadka medzi 4ucasttnickami 🙂 🙂 odpadavam,damy !!!
@shania31 dakujem 😊☺️
@bebka24 Prepáč, ale prečo by sa ti mal starať štát o dieťa? Je to dieťa štátu alebo tvoje?
A nič v zlom dámy, ale súhlasím s @fidka79 - má absolútnu pravdu a nikoho neurazila, len možno asi "stúpila niekomu z tých čo sa stále sťažujú na tú almužnu na otlak" a taktiež s @moni244 - tiež má max.pravdu v tom, že ak teda je téma o tom, či niekomu nabehol alebo nie RP alebo MD, tak sa majú obe strany zdržať komentára a nie, že teda tie čo stále čakajú na tie peniaze ako na spasenie sa furt sťažujú (to tu nikoho nezaujíma) ako aj tie, ktoré ich posielajú do práce a podobne (to tiež nikoho nezaujíma). @0604katka - máš 2 metre na jednu vec. 😉
TT mal už niekto?
Galanta mal uz niekto
PO mal už niekto
@domca32 tak si zrus odber upozorneni a mas pokoj, nemas co riesit.....
@fidka79 "ale nech nenariekaju akaa almuzna...ved mozu ist pracovat a tuu "almuznu" pouzit na starostlivost o dieta..kazda ma tu moznost"..obvykle taketo debaty fakt prechadzam bez pozastavenia..no niekedy mam pocit,ze cloveku treba otvorit oci..hlavne tato veta ma dostala - "Kazda ma tu moznost"..Vazne si to myslis? od svojich 15tich som najprv brigadovala,kde sa dalo..hned popri skole som sa zamestnala vo firme, kde som vydrzala az kym som neotehnotnela..ked som porodila, po pol roku na materskej som zacala podnikat, len aby som nebola na krku muzovi..a potom mi dcera ochorela na rakovinu..musela som poziadat znovu o prispevok od statu.ostala som s malou doma,bez prace..NIe preto,ze som leniva,nie preto,ze mi to vyhovuje,ale preto,ze som musela.Takze prosim netvrd, ze "kazda ma tu moznost". NIkdy nemozes vediet,cim si ten druhy prechadza a preco nemoze ist pracovat.A kym zacnes druheho odsudzovat, sakramentsky sa presvedc,ze na to mas dovod.Pekny den
Galanta,ma niekto?dakujem
Baby PB, PRIMA banka nic...takze to pride uz asi az zajtra🙂 inaj vzdy do 10 mavam 🙂!
Okres SC uz
Dufam ze neska galanta dojde
Michalovce ma niekto?dakujem

@0604katka aj tie, čo sa tu furt sťažujú na almužnu, nepochopili tému takže tak, ako si oni môžu povedať svoj názor, môžme si aj my