Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Skalica dnes 🙂
@maca19851985 ano mne dosiel
Trnava VUB mam
zdravim vie niekto kedy budu mat kosice okolie???dakujjem za odpoved
Viem ze tato tema je o inom ale mozem sa spytat kedy slsp pusta peniaze teraz myslim ze ma mi prist dnes vyplata a neviem kedy
@1cita predpokladam 15.4
Kosice a Kosice okolie tentokrat 14.4. 😉
Myslite ze vyplata moze prist aj po 12?mam slsp
Košice - rodičovský 14.4....., ale neviete náhodou kedy materská?
@mijo53 Banka s výplatou nemá nič spoločné a ani s ničím iným - už si to konečne všetky uvedomte, už som to tu písala neviem koľkokrát, tak ešte raz:
Ak banka zamestnávateľa (štátu) pošle peniaze dnes zo svojho účtu z hocijakej komerčnej banky (štátnej pokladnice) tak na druhom účte v komerčnej banke musí byť max. do 24 hodín od zadania prevodu. Ak sa peniaze posielajú z tej istej banky na účet do tej istej (napr. z VUB do VUB) tak sú peniaze na účte okamžite! To je všetko k prevodom.
@evittam nehnevaj sa, Ty si niekedy dosť premudretá, ja veľmi dobre viem, ako fungujú prevody v banke, odpovedala som na jej komentár :
marian86 si si ista ze dnes mas vyplatu? ... lebo ja osobne nepoznam firmu kt. vyplatu da skorej ako napr. rodicak ci materska
moni24 to pochopila a reagovala: ja mam vyplatu skor ako pridavky, dnes nabehla, manzel to iste, cize to, co tvrdis, nie je pravda
jasné, že zamestnávateľ zaslal deň alebo 2 dní skôr a dnes došla výplata. Písala som, že niektoré banky, vyplácajú svojím zamestnancom výplatu 6 deň v mesiaci .Už je Ti to jasné?
@mijo53 Nie nie som premúdrelá. Len som nepochopila správne tvoj príspevok - čiže ty si myslela banku ako zamestnávateľa...ok. Ja som v poslednej práci pred nástupom na MD mala výplatu na účte už 2.-5. v mesiaci. Hneď ako som spravila výplaty, dala na stôl šéfovi prevodné príkazy tak ich uhradil a bolo.
Nechapem,preco to tu zahlcujete diskusiou.o vyplatach...

Dobry den prisiel niekomu dnes rodicovsky na csob ucet?