Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@strociatka materska trva 34 tyzdnov od nástupu na MD, pri dvojickach je to dlhsie, potom treba vybavit rodicovsky na upsvar. ja som vybavovala 4.6.2012, ale peniazky mi zatial nenabehli. mam vub.
prosim pomoc!!!! prave som zistila že som si nebola minuly mesiac vybavit rodicovsky na upsvar!!!! co teraz to znamena že tento mesiac budem bez peniažkov? ked si to pojdem vybavit este nento mesiac poslu mi peniaze alebo až buduci mesiac? a poslu mi ich aj spätne za tento mesiac? mate niekto s tým skusenosti :( dakujem
@ewkaaa pošlu ti ich spatne 😉
ja som cadca a postova banka a este nemam
VUB, stredné, zatiaľ nič 😉
VUB južné tiež nič 🙂
Tatra banka vychod uz mate rodicovsky?
slovenská spor. zatiaľ nič
tatra BA ešte stále nič 😖
TB BA ešte stále nič 😖
Rodicak uz nabehol hlohovec...
VUB Bratislava už nabehol 😉
Rodičovský vždy nabehne 15teho v mesiaci, nečakajte ho skôr, jedine v takých prípadoch ak 15teho padne na víkend alebo na sviatok!!!!! od októbra má byť zmena v programoch na sociálnych odboroch a od novembra možno v iných termínoch pôjdu peniaze!!!! ale výplatný termín je vždy 15teho, neviem prečo čakáte vždy skôr tie peniaze?! 😠 🙄
mne vzdy nabieha rodicovsky az 17teho, mam tatrabanku, takze cakam az v piatok 🙂
@lalinko2010 mne chodi vzdy 14teho a ak to padne na vikend tak aj 13teho.... 😉 slov.sporitelna.. 🙂
VÚB už nabehol a skoro už aj ubehol 😎
@sakura77 to je zaujímavé, ale asi na každom úrade je výplatný termín iný, lebo u nás je väčšinou výplatný termín 15teho, peniaze "púšťame" obvykle okolo 10-11teho a potom sa to ukáže v pc, že kedy budú peniaze na účte, jasné že na pošte peniaze sú v inom termíne!
@lalinko2010 no tak ich mam minute medzi prvymi,no...😀
Baby, ked mi konci materska treba sa ist na rodicovsky prisp. prihlasit, alebo ho posielaju automaticky? Lebo som tam bola ked mi koncila materska kvoli dochodkovemu, tak myslim ze o tom vedia, ci? Dakujem za info. 😒
@nana41 treba sa ist prihlasit, tiez som nevedela a bola som mesiac bez rodicaku, potom mi ho poslali spatne, ked som sa nahlasila
mne chodi RP na ucet vo VUB pravidelne 13teho, ale ak je teda vyplatny termin 15, uz viem rpeco stale cakam 🙂 ale kedze UPSVaR mi neracil dat nejake vyrozumenie a info ze ekdy mi bude chodit, vlastne ani neviem kedy ho cakat 🙂
@vianne vyrozumenie o tom kedy príde rodičovský ????? to sa nikomu neoznamuje!!!! lebo to ani my nikdy nevieme, my len vieme že kedy " púšťame " peniaze a to sa dozvieme mesiac vopred, skôr nie, vieš si predstaviť, že každý mesiac ti príde doporučene list o tom, že peniaze budete mať na účte 15teho? nemysliteľné!!!!
@vianne neviem odkiaľ si, ale každý ÚP má asi iný termín výplaty, lebo sú úrady ktoré majú dva termíny výplat, my máme jeden výplatný termín a potom sú len E poukazy, čiže to ide na poštu.
@lalinko2010 ja som to myslela tak, ze ked uz som si podala ziadost, tak som mohla dostat odpoved ci mi ho priznavaju a kedy ho dostanem a pod. 🙂kedze nic take nemam, tak musim len cakat a neviem kedy sa mam ist stazovat, keby mi meskal alebo neprisiel.
@vianne nepíše sa rozhodnutie o priznaní rodičovského, ak si podáš žiadosť 31.07., tak peniaze dostaneš okolo 15.08., ak si podáš žiadosť 08.08. rodičovský by si mala dostať okolo 15.08., ak si zdokladovala všetko, že nemáš nárok na materskú a podobne. ak je všetko zdokladované, nie je čo riešiť.
kazdy urad to ma asi inak napr.ja mam peniaze vzdy az po 18.okolo 19.raz sa stalo ze mi prisli pred 18.som skoro neverila.mam VUB,viem ze v Sporitelni byvaju skor...
dnes nabehli peniazky 🙂
už to tu máme, BA TB

VUB stále nič?