Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
ja mám tiež mBank a rodičovský mi nabehol včera okolo 11.00
@stanislavao a hlavne ako niekomu pomôže info, že napr. ja už rodičák mám.. nechápem.
TB trnava?
@mes1177 asi to viac zavisi od okresu uradu prace, podla toho, kedy oni zadaju prikaz ....alebo neviem....lebo ja som okres Nitra a mam mBanku a tento mesiac mi zatial este neprisiel, ale vzdy chodi plus minus nacas. A co sa stalo teraz neviem, asi ma niekto zodpovedny dovolenku, lebo tu uz pisali kocky, co maju mBank, ze ho maju na ucte....tak nechapem ☹
Ani mne stale nic :(((((
Ani mne nenabehol, už pol rokaaa 😀 😀 😀 😀 😀 sorry za blbý vtip, ale príde mi 😀 to celkom vtipné, že už aj téma sa založila a pritom v tom evidentne nie je žiadny zjavný systém, alebo taký, ktorému rozumejú len na úrade... 😉
Vub blava a materska nikde;)
slsp a pepeciky uz na ucte 🙂
hlasíím VUB su uz na učte:!
SLSP uz na ucte :D to ma vazne prekvapilo
slsp vybavene
Ja uz mam slovenska sporitelna. 🙂
OTPbanka dnes o 12:00nabehol....
tb trnava nic ☹ ☹ ☹
Neviete niekto, podla coho UPSVaR posiela peniaze? Podla mena, okresu, mesta,banky? ja mam Postovu banku a stale nic...Lebo tu u nas v KE uz cigani davno behaju s plnymi taskami 😀
mne nabehlo vcera okolo obeda okres ga a ppostova
štandardne VUB zl.moravce.. nič... ako normálne.. prisaaamvačku zmením banku, už ma vytáčajú asi aj ich pohľadom 😅
Ani mne este neprisla ☹ Vub Myjava doteraz mi chodila 15-teho...a teraz nic

mbank este nie