Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
tb trnava stale nic
ke tatra banka nic
Ani mne stale nic :(((
Myjava Prima banka tiež nič
košice mBank teraz nabehlo
košice tatra banka mam
Slsp...uz min.tyzden - SL
okres PK a rodičovský stále v nedohľadne... 😖 😠
Mam Primabanku a akurat mi pipla SMS.
Ja mam slsp trnava a dnes o 10:00 prislo
@pondelnicka ja som tiež PK a nebehol mi okolo 10,00 hod., mám TB
okres trnava vúb ešte stále nič
Mne slsp v piatok nabehla len polovica - mam aj z DNP matersku, takze jedno poslali a druhe nie,,, dnes som volala na soc.a tam mi povedali, ze dobre ze som zavolala hned, ze to tento mesiac snad stihnu,,, neviem co tym teta ako myslela??? tak som moooc zvedava...
no nic npaci s ami ze mi chodi na ucet radicak, stredu idem na urad si zrusit aby mi chodil na ucet
Vub myjava konecne dnes v noci
ja som mala uz 14. korunky na ucte......okres PB 🙂
Otazocka...ked odnesiem dokumenti od lekarky ze sa dozil 28 dni a doklad od zenskeho ze som chodila na prehliadky 8.7. nabehnu mi peniazky este v juli? ci az auguste?
@maria200981 skor v auguste...
@maria200981 môže sa stať, že ti stihnú nabehnúť, lebo mne tak povedala na úrade, že ešte neodosielali peniaze, takže mi stihla poslať ten mesiac 😉
@maria200981 všetko závisí od toho kedy majú uzávierku a hlavne dokedy berú doklady na spracovanie.
Nabehol už niekomu rodičovský?
@magie27 áno mne už nabehol
Mne este nie :-/
Ani mne este nie a mam VUB.. :(

@monci8888 ja mam VUB a mala som uz vo stvrtok...to nezalezi na banke ale od mesta kedy posielaju takze sa asi budes musiet prestahovat 😀