icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

mijo53
9. máj 2016

@alexandra206 ale zaťažujete systém, to si neuvedomuješ? a my robíme osvetu a chceme zvýšiť gramotnosť ľudí na Slovensku, lebo je na chvoste

alexandra206
9. máj 2016

@mijo53 joj boze,,,,tak si chod do ulíc robit osvetu a neotravuj

mijo53
9. máj 2016

@alexandra206 išla by som, ale Teba a Tebe podobných tam nestretnem

alexandra206
9. máj 2016

@mijo53 couz

mijo53
9. máj 2016

@alexandra206 no čo už, vyzeráš na fotke schopne, tak verím, že si to vezmeš k srdcu, taká mladá, dobre vyzerajúca žena by to mala vedieť

lissbeth
9. máj 2016

mohlo vas taktiez napadnut ze zo nie je o hospodareni s peniazmi ale len posrata zenska zvedavost koli tomu ako vychadzaju tie datumy... a ano patrym k tym brzdam bez internet bankingu ktore nezveria peniaze technologii a internetu

lissbeth
9. máj 2016

.....a nie som taka lemra aby som sa nepresla ci do banky, orange alebo na postu.

janhe
9. máj 2016

To musite riesit kazdu pipinovinu zenske? Preboha uz nemate co riesit? Nech si kazdy pise co chce do chce. Co je toto rimske koloseum pre gladiatorov?
Nech sa pytaju zeny ci pridu peniaze co vam na tom tak prekaza? Ak nevedia hospodarit s peniazmi ich vec predsa. My mame dost penazi a tiez ma zaujima v ktory den pridu lebo ich odkladam na svadbu tak sa vzdy tesim ked maju prist. Mozno tak setria na nieco aj ine a nie preto ze nevedia hospodarit. To musite byt fakt jak sliepky ze sa mysite furt urazat a hadat? To ste matky? V zivote som nepochopila ako tu na MK mozte robit co robite. Sama zavist urazky neprajnost. Toto by som necakala od mamiciek ale od deti ci starych ludi ale od vychovavateliek deti urcite nie. Co z tych deti povyrasta. Otras zeny.

zsuvicska
9. máj 2016

@dai a ty nemáš nič iné robiť celý deň len sem chodiť a provokovať ľudí? A hovoriť že kto ako by mala robiť toto a toto.

zsuvicska
9. máj 2016

@dai už ani baviť nebudem s tebou.ved vidno že niečo nemáš v poriadku.prides sem provokujes tu vsetkych ohováras.uz sme tu viaceré vraveli že keď ti tu niečo nepáči tak opustí stranku A chod radšej modliť sa 🙂

anchelita
9. máj 2016

Baby co myslite kedy buduuu prašulky? Az 16.5?

janhe
9. máj 2016

Velmi dufam ze 13teho 🙂

moni244
9. máj 2016

@anchelita ano, 16.5, mozno nejaky okres aj 14.5, cize nemusis vypisovat kazdy den, ci nabehnu 😉

monr
9. máj 2016

okres DS upsvr 13.5.2016

monr
9. máj 2016

A keby ste kočky počítali viac strán dozadu, tak by ste sa nemuseli denne pýtať na ten istý okres dokola.
To či to má význam, alebo nemá, už neriešim, prešla ma chuť, aj nervy. Dookola o tom istom 😝

dai
9. máj 2016

@zsuvicska keby si vedela citat s porozumenim tak by si si vsimla ze tu omnoho viac zien pise o zbytocnosti tejto temy pripadne sa vyjadruje aj k urovni tvojich prispevkov ako ja😉
budem rada ak nebudes na mna reagovat - je viac ako pravdeposobne ze v realnom zivote sa ku komunikacii nikdy nedostaneme, tak naco to silit tu?🙂 este jedna rada - predsalen si na zaver neodpustim - skus si prezistit co je to internet banking ( ak teda mas nejaky ucet v banke ), ako to funguje a podobne...hadam ti to budu vediet vysvetlit tak aby si pochopila... a opaet ta druha rada - toto nie je zaujimava tema pre vaecsinu ludi a preto nema co hladat na prvej strane ked clovek otvori kona... stale su v tejto teme tie iste zeny, tak podobne ako ine s tym istym zaujmom si mozte zalozit skupinu a tam si od 1veho do 31veho opakovat otazku: Uz prisli? verim ze vas to naplni pokojom a vzajomnym porozumenim:-/

zsuvicska
9. máj 2016

@dai ok.

lissbeth
9. máj 2016

Je smutne ze si niektore nevedia najst lepsiu zabavu nez sa tymto soposobom vyjadrovat na adresu inych

alexandra206
9. máj 2016

@anchelita myslim ze budu 13steho

petra2504
9. máj 2016

TAKZE DIEVCATA KEDY BUDE BRATISLAVA HOVORITE ZE V PIATOK TAK SUPER A O SA TYKA TOHO RIESENIA AAA CO JE NATOM MYSLIM ZE MODRY KONIK MA VSELIAKE TEMY A STRANKY MYSLIM ZE TEN KTO CHCE ZACAT RYPAT ZACNE TREBA TO ODINGNOROVAT A HOTOVO STRANKA SA VYSLOVENE VOLA NABEHOL VAM UZ RODICOVSKY MATERSKA A TEN KTO STYM MA PROBLEM TAK NECH NECITA A BASTA DOVI

veroni111
9. máj 2016

nevie niekto ci aj Ds bude v piatok?diky

adkovmotylik
9. máj 2016

Ja napriklad internet banking mam aj snim viem robit ale Raiffeisenma IB len cez pc a ten nemam. Takze ja sa pytam vacsinou kamosky co ho ma. A ostatne baby , zeny naco ste otvorili toto forum ked nechcete vediet kedy pride ?? Aby ste tu zeny urazali ze su negramotne atd ?? Zato ze vy uz mozno rodicak nemate alebo vas manzel zaraba na vas tak vam to nie je treba ? A predstavte si ze mne niekedy ani sms nepride kvoli operatorovi takze vobec neviem ci mam € na ucte alebo nie. A spravajte ako zeny -matky uz konecne a nerypte do kazdej baby co je ina ako vy !!

marika1999
9. máj 2016

máte pravdu ženy treba to ignorovať a hotovo 🙂

mijo53
9. máj 2016

@adkovmotylik ja na teba zareagujem, veď niekto kto nemá počítač, nemôže používať IB, ak aj ho ako produkt v rámci účtu má, potom to treba zrušiť na účte, zvyšuje si cenové pásmo účtu , je len na zamyslenie, že sa niekto pýta 3.5., kedy príde rodičák, keď vie, že ten chodí okolo 15.-tého v mesiaci, netreba sa urážať, ale ozaj 3. v mesiaci určite nechodí, ani rodičák, ani materská, ani maródka, ani OČR

lenkaanjelikmalicky
9. máj 2016

Ale zenusky snad sa tu nebudete natahovat ved za par dni mame sviatok :D RODICAK nedavno sme mali den matiek a takyo sa hadate inak trosku oneskorene ale vsetko naj k tomu dnu matiek aby vaa deticky posluchali a k teme no mohly byt v piatok peniazky potesilo by ale ja myslim ze musime dozit do pondelka :D

zsuvicska
9. máj 2016

Niektoré okresy budú mať v piatok a iné len V pondelok.lucenec a okolie vždy zvykne mať 13.ho keď je to piatok.

petka0202
9. máj 2016

Baby ja si myslim ze piatok potesili by kedze vyplata bola pred troma dnami a je fuc 🙂

taodvedla
10. máj 2016

Ja myslím ze budú v pondelok nooo ale keby boli v piatok vôbec by ma to nenahnevalo 😂

miskanikolas
10. máj 2016

Pokial ide o BA. Pocas minulych mesiacov boli iba dva scenare bud den pred KE alebo v ten isty den ako KE. V nasom pripade 13 alebo 16.5. Ach jaj vacsinou to vychadza na piatok a pondelok

katka253111
10. máj 2016

Zienky a Zvolen neviete kedy asi?